Παθητική επιθεώρηση στο πλαίσιο του Κειμένου Βιέννης. (ΓΕΕΘΑ)

Σε εφαρμογή του Κειμένου Βιέννης 2011, από 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση στην Ταξιαρχία Τακτικής Υποστήριξης (Tactical Support Brigade) στο Σεράγεβο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης από πολυεθνική ομάδα αξιολογητών, μεταξύ των οποίων και δύο Έλληνες επιθεωρητές.

Παθητική επιθεώρηση στο πλαίσιο του Κειμένου Βιέννης. (ΓΕΕΘΑ)

Το Κείμενο της Βιέννης 2011 είναι ένα, πολιτικά, δεσμευτικό έγγραφο το οποίο συνιστά ένα διευρυμένο κατάλογο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και Ασφάλειας (ΜΟΕΑ).

Σύμφωνα με το κείμενο της Βιέννης 2011, προβλέπονται επισκέψεις επιθεωρητών, με σκοπό την επαλήθευση των ετησίων στοιχείων που περιλαμβάνουν την διεξαγωγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων εντός των ορίων καθορισμένης περιοχής και τα οποία ανταλλάσσουν οι συμβαλλόμενες χώρες. Οι αξιολογήσεις πραγματοποιούνται σε ενεργές Μονάδες και Σχηματισμούς του ΣΞ και ΠΑ των κρατών-μελών του ΟΑΣΕ.

Παθητική επιθεώρηση στο πλαίσιο του Κειμένου Βιέννης. (ΓΕΕΘΑ)

3 Σχόλια

  1. tsimuha2

    Πω πω αυτο το αρμα δεν εχει προβολεα

    Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς προβολεις.
    Οι προβολεις αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: