Το βίντεο αφορά τις επιχειρήσεις του Όπλου του Μηχανικού σ’ όλον τον κόσμο.

Σύγχρονος εξοπλισμός Μηχανικού στρατιωτικής τεχνολογίας απ’ όλον τον κόσμο. Δείτε στο βίντεο την ανάπτυξη πλωτών γεφυρών, συστημάτων αυτόματης στρώσης μεταλλικών ακτοδρόμων και πορθμείων σε Ρωσία, Γερμανία κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

2 Σχόλια

 1. Gunner

  SAMUR Armored Amphibious Assault Bridge

  FNSS – KUNDUZ CEV

  Οι Τούρκοι είναι χρήστης και του Faun Trackway

  https://www.themanufacturer.com/articles/faun-trackway-ships-18m-order-to-turkey/

  Όπως επίσης κι άλλων μέσων που έχουν αγοράσει αποκλειστικά για βίαιη διάβαση του ποταμού Έβρου αλλά και για αποβατικές επιχειρήσεις στα νησιά.

  Απάντηση
 2. Gunslinger32

  Αυτή είναι κατά τη γνώμη μου, μια απαραίτητη ικανότητα που πρέπει να υπάρχει(και να διατηρείται) σε κάθε σύγχρονο στρατό. Ειδικά όταν αυτός, λόγω των γεωγραφικών συνθηκών/διαμορφώσεων, μετακινείται τακτικά/συχνά σε περιοχές όπου το νερό αποτελεί ένα φυσικό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί απο τα μη αμφίβια στρατιωτικά οχήματα(που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος μέσων μεταφοράς/μάχης στους περισσότερους μηχανοκίνητους σχηματισμούς). Άσχετα εάν πρόκειται για αμυντικό η επιθετικό δόγμα στον στρατιωτικό/αμυντικό σχεδιασμό.

  Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: