Αίγυπτος: Ολοκληρώθηκε η παραλαβή των ουκρανικών στρατιωτικών οχημάτων KrAZ-6322 και KrAZ-63221

Στρατιωτικό όχημα KrAZ 6322 Soldier. (autokraz.com.ua)

Η ουκρανική βιομηχανία AutoKrAZ με την παράδοση ακόμη ενός πακέτου μηχανημάτων, ολοκλήρωσε αριθμό μεγάλων συμβάσεων με το υπουργείο Άμυνας της Αιγύπτου, το πακέτο περιλαμβάνει 100 εκτός δρόμου οχήματα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της AutoKrAZ, το 70% του συνολικού αριθμού των οχημάτων που παραδόθηκαν ήταν φορτηγά KrAZ-6322 και το υπόλοιπο οχήματα KrAZ-63221. Όλα τα οχήματα κατασκευάζονται σε τυποποιημένες προδιαγραφές.

Το φορτίο είχε δεχθεί μηχανική επιθεώρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου από αντιπροσώπους της Αιγύπτου, ήτοι το τμήμα μηχανοκίνησης του υπουργείου Άμυνας.

«Οι εκπρόσωποι της Αιγύπτου έμειναν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των δοκιμών. Επίσης επεσήμαναν την εξαιρετική δυναμική και ευελιξία που επέδειξαν τα οχήματα κατά τη διάρκεια των δοκιμών στους δημόσιους δρόμους και στο πεδίο δοκιμών στο εργοστάσιο αυτοκινήτων,» αναφέρει το δελτίο τύπου.

Η υπηρεσία τύπου της εταιρείας επισημαίνει πως φέτος, στο πλαίσιο διαφόρων συμβάσεων, περισσότερα από 400 οχήματα παραδόθηκαν στο Αιγυπτιακό υπουργείο Άμυνας, τα οποία ξεπέρασαν τις παραδόσεις του προηγούμενου έτους, ενώ γενικά, από το 1961, το Εργοστάσιο Αυτοκινήτων Kremenchuk έχει παραδώσει στην Αίγυπτο περισσότερα από 4000 φορτηγά KrAZ.https://www.youtube.com/watch?v=Bc64fkwqtXI

Απόδοση απο το armyrecognition.com για την Προέλαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.