Αγώνες Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Έτους 2013 (φωτ)

Αγώνες Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Έτους 2013 (Φωτ: © Πολεμική Αεροπορία)

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, διεξήχθησαν οι αγώνες Τοξοβολίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2013, στην αίθουσα αθλοπαιδιών “Δαίδαλος” της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Το Χρυσό μετάλλιο στην ομαδική βαθμολογία κατέκτησαν οι αθλητές της Πολεμικής Αεροπορίας οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό και στο Σύνθετο Τόξο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ολυμπιακό Τόξο: Χρυσό Μετάλλιο η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας με 1633 βαθμούς, την οποία αποτελούσαν ο Σμηνίας (ΕΟΙΤ) Ανδρέας Γκόγκας, ο Ανθυποσμηναγός (ΤΜΑ) Ιωάννης Περμανθούλης και ο Επισμηναγός (Ι) Νικόλαος Καλογεριάς και Αργυρό Μετάλλιο η ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού με 1422 βαθμούς.

Αγώνες Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Έτους 2013 (Φωτ: © Πολεμική Αεροπορία)

Σύνθετο Τόξο: Χρυσό Μετάλλιο η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας με 1412 βαθμούς, την οποία αποτελούσαν ο Υποσμηναγός (ΥΑΔ) Εμμανουήλ Γκογκολάκης, ο Επισμηναγός (Μ) Γεώργιος Βαρσαμής και ο Σμηνίας (ΟΤΑΦ) Θεόδωρος Κουγιουμτζίδης, Αργυρό Μετάλλιο η ομάδα του Στρατού Ξηράς με 1356 βαθμούς και Χάλκινο Μετάλλιο η ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού με 1308 βαθμούς.

Αγώνες Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Έτους 2013 (Φωτ: © Πολεμική Αεροπορία)

Στην ατομική κατάταξη στο αγώνισμα του Ολυμπιακού Τόξου, στην κατηγορία των ανδρών, το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε ο Υποσμηναγός (ΥΑΔ) Εμμανουήλ Γκογκολάκης. Στο αγώνισμα του Σύνθετου Τόξου, στην κατηγορία των ανδρών, το Χάλκινο Μετάλλιο κατέκτησε ο Σμηνίας (ΕΟΙΤ) Ανδρέας Γκόγκας, ενώ στην κατηγορία των γυναικών το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η Αρχισμηνίας (ΤΟΠ) Στυλιανή Αναστασάκη.

Τους αγώνες διοργάνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας με τη συνδρομή της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, υπό την εποπτεία της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

Στους αγώνες, η ομάδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακής, κατέκτησε την 3η θέση (Χάλκινο μετάλλιο) στη γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών.

Οι αγώνες αποτέλεσαν επίσημη εκδήλωση για το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και είχαν ως σκοπό και βασική επιδίωξη την ευγενή άμιλλα, το αγωνιστικό πνεύμα και την προβολή του επιτελούμενου έργου στον τομέα του αθλητισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.

Αναλυτικά η τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

  • ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Σμρος Λ.Σ. ΣΧΟΙΝΑ Αναστασία, καταλαμβάνοντας στο σύνθετο τόξο.
  • ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Αρχστής Λ.Σ. ΦΟΝΙΑΔΑΚΗΣ Γεώργιος, στο ολυμπιακό τόξο.
  • ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΕπστήςΛ.Σ. ΜΠΟΥΣΓΟΥΝΗ Μαρία, στο ολυμπιακό τόξο.
  • ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ομάδα Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. στην γενική ομαδική κατάταξη ανδρών.
  • ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ομάδα Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. στην γενική ομαδική κατάταξη γυναικών.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.