Από την Τρίτη, 1η Ιανουαρίου 2019 οι παρουσιάσεις Εφέδρων στην Εθνική Φρουρά πραγματοποιούνται ακολουθώντας την Αναθεωρημένη Διαδικασία Παρουσίασης, η οποία αποσκοπεί στην αναβάθμιση του θεσμού της Εφεδρείας.

Με την νέα διαδικασία επιδιώκεται όπως ο κάθε Έφεδρος να είναι σε θέση να γνωρίζει:

• Πού πρέπει να πάει όταν τον καλέσει η πατρίδα,

• Ποιος είναι ο Διοικητής και ποιος ο ηγήτοράς του,

• Με ποια μέσα θα εκτελέσει την αποστολή του.

Στις παρουσιάσεις Εφέδρων που έγιναν τον μήνα Ιανουάριο, καταγράφηκε ο ενθουσιασμός, η αυξημένη συμμετοχή και το ενδιαφέρον. Ο βαθμός ικανοποίησης, τόσο των στελεχών των Μονάδων της ΕΦ όσο και των εκπαιδευομένων – Εφέδρων, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Σε όλες τις δραστηριότητες συμμετείχαν επιτελείς του ΓΕΕΦ οι οποίοι συμβούλεψαν τους Διοικητές και κατέγραψαν τα σημεία που πρέπει να βελτιωθούν ή και να τροποποιηθούν σε κάποιες περιπτώσεις.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: