Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 το πλοίο γενικής υποστήριξης ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ανεφοδίασε εν πλω το αντιτορπιλικό HMS DUNCAN και τη φρεγάτα FGS BAYERN της Συμμαχικής Ναυτικής Δύναμης “Standing NΑΤΟ Maritime Group 2 -SNMG2”, στη θαλάσσια περιοχή του κεντρικού Αιγαίου Πελάγους.

Η εν λόγω δραστηριότητα συνέβαλε στην ενίσχυση της επιχειρησιακής και μαχητικής ικανότητας και ετοιμότητας καθώς και στην προαγωγή του επιπέδου της συνεργασίας και της αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των συμμετεχόντων σε Συμμαχικό επίπεδο.

Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στη Συμμαχική Ναυτική Δύναμη SNMG2Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στη Συμμαχική Ναυτική Δύναμη SNMG2Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στη Συμμαχική Ναυτική Δύναμη SNMG2Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στη Συμμαχική Ναυτική Δύναμη SNMG2Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στη Συμμαχική Ναυτική Δύναμη SNMG2Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στη Συμμαχική Ναυτική Δύναμη SNMG2Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στη Συμμαχική Ναυτική Δύναμη SNMG2

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: