Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), τον Ιούνιο 2018, διεξήχθη αξιολόγηση Τμημάτων Καταδρομών (ΚΔ) Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»).

Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)Αξιολόγηση Τμημάτων Εθνοφυλακής Καταδρομών στην Περιοχή Ευθύνης της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»)

14 Σχόλια

 1. Giorgos tsagaris

  »…Τμημάτων Καταδρομών (ΚΔ) Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΘ)…»
  Tι θελει να πει ο ποιητης?

  Απάντηση
 2. κλείτος ο μέλας

  σίγουρα δεν είναι τα ετεθ,προφανως ειναι εθνοφυλακες που απλα υπηρετησαν ως καταδρομεις κα μετα εγιναν εθνοφυλακες γατί χρησιμοποιουν οπως βλεπουμε οπλισμό βαρύ και μη πζ ,δηλαδή εθνοφυλάκων και οχι καταδρομών.

  Απάντηση
  • Giorgos tsagaris

   Aυτο το καταλαβα….απο ποτε στην Εθνοφυλακη οι πρωην Κ/Δ αντιμετωπιζονται (ορθως) διαφορετικα απο τους υπολοιπους?
   Δηλαδη εγω (ως πρωην Κ/Δ) αν θα ενταχθω στην Εθνοφυλακη θα εχω την ιδια αντιμετωπιση ή προκειται για καποιο –παλι-κλειστο κλαμπ οπως η εξαιρεση που εγινε για μια κυρια σε ασκηση στο πολυ προσφατο παρελθον?

   Απάντηση
   • κλείτος ο μέλας

    τί να σε πω προς το δεύτερο κλίνω, απο οσα ξέρω,πάντως και απο πζ να είναι κάποιος στην εθνοφυλακή παίζει να χει καλό ηθικό και ορεξή ιδια με εφεδρο ΚΔ οπότε μπορούν να διεξαγαγουν και καταδρομικες επιχειρησεις ολοι μαζι ανεξαρτητα απο το παρελθον τους εκπέδευση θέλει εεε και καποια φυσική κατάσταση,ενταξη μπορεί οχι ριψη αλλά τα αλλα ναι, οποτε δεν εχει σημασια.εθελοντες είναι ολοι…

 3. giorgos tsagaris

  To K/Δ »πνευμα» θελει και αλλα πραγματα…
  Δεν γινεται καποιος Κ/Δ στα…»άντα» του…

  Απάντηση
  • κλείτος ο μέλας

   μερικοί, παρά το μπερέ δεν απεκτησαν αυτο το πνεύμα και τα άλλα πράγματα ουτε στα εικοσι τους…

   Απάντηση
 4. Tasos

  Σε μερικά τάγματα Εθνοφυλακής υπάρχουν τμήματα άμεσης αντίδρασης . Φαντάζομαι αυτά μπορούν να αναλαμβάνουν «καταδρομικές » επιχειρήσεις εντός του τομέα ευθύνης τους

  Απάντηση
  • Giorgos Tsagkaris

   Mαλλον μιλαμε για αποστολες αναλογες με αυτες που ανεφερε ο Φραγκος σε συνεργασια με δυναμεις εσωτερικης ασφαλειας.
   Ειναι αστειο να μιλαμε για Κ/Δ επιχειρησεις αλλου ειδους απο την Εθνοφυλακη…

   Απάντηση
   • κλείτος ο μέλας

    φιλτατε συναδελφε,χωρίς να θέλω να σε σταναχωρήσω ,μπορεί πλεον να είναι αστειο να μιλάμε και για Κ/Δ επιχειρησεις απο τις μοίρες ,ήδή ή εν ευθετω χρόνο,κλίνω στο ήδη.υποεπάνδρωση,το ανθρώπινο δυναμικό……….χμ,μέσα…..,ένα ετα,μια ζμακ,και ουκ αλλα του ΠΝ αντέ και ερευνας και διασωσης της ΠΑ 31 μεεδ εμειναν.μετα ανάλογα το διοικήτη ,και τη τυχη….με πονάει που στο λέω αλλά που να δεις τους απολυμενους εφεδρους Κ/Δ απο το 12 και μετα που ψιλοπαρακολουθω,θα πιαστει η καρδιά σου.να δω τι κλάμα θα πεσει με επίστρατους καταδρομείς αν ποτέ χρειαστεί….

 5. MANOS

  Πρόκειται για ( πρώην) εφέδρους καταδρομείς που δεν εμπίπτουν στα συνήθη ηλικιακά όρια για επιστράτευση στις ενεργές μονάδες ΚΔ, τουτέστιν είναι παραπάνω -έως πολύ παραπάνω από 42 ετών. Επειδή η Ηγεσία κρίνει ότι οι άνδρες αυτοί διαθέτουν ένα παρελθόν καλής εκπαιδεύσεως, ηθικό και συνοχή τους συγκροτεί σε μικρά τμήματα όχι βέβαια για διεξαγωγή καταδρομικών επιχειρήσεων αλλά για καθήκοντα ασφαλείας σε επιλεγμένους στόχους. Εννοείται, ότι με το πέρασμα των χρόνων, η φυσική κατάσταση επιβαρύνεται κατά πολύ. Έστω κι έτσι, αυτοί οι Εθνοφύλακες αναλαμβάνουν πιο εξειδικευμένα καθήκοντα εν σχέσει με τους συναδέλφους των κοινών Ταγμάτων Εθνοφυλακής.

  Απάντηση
  • Giorgos Tsagkaris

   Πολυ ωραια,αλλα η αγωνια μου ανεβαινει….πως εντασσεται καποιος πρωην Κ/Δ ανω των 42 σε αυτα τα τμηματα?

   Απάντηση
   • MANOS

    Πρέπει να διαμένει σε παραμεθόρια περιοχή και να ενταχθεί στην Εθνοφυλακή, η οποία δέχεται εφέδρους άνω των 42 ετών. Έτσι περνά κάποιος από την εφεδρεία του Στρατού στην Εθνοφυλακή.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: