Η τελετή απονομής Διαμνημονεύσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, για την «Υπηρεσία στην Εθνική Φρουρά» στα εξ Ελλάδος στελέχη που συμπλήρωσαν 18 μήνες υπηρεσίας στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ» στη Λευκωσία, την 10 Ιουλίου 2018.

Ο Υπουργός Άμυνας, ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς σε μια σεμνή και λιτή τελετή επέδωσαν τις διαμνημονεύσεις στα στελέχη που περιλαμβάνουν μετάλλιο με αντίστοιχη διεμβολή και δίπλωμα.

Σε χαιρετισμό του ο Υπουργός Άμυνας κ. Σάββας Αγγελίδης ευχαρίστησε τα στελέχη για τις υπηρεσίες τους και δι’ αυτών τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελληνική Πολιτεία για τη διαχρονική προσφορά τους προς την Κυπριακή Δημοκρατία.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης εκπρόσωπος της Ελληνικής Πρεσβείας, Ανώτατοι Αξιωματικοί του ΓΕΕΦ, Διοικητές Σχηματισμών, ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ, Διευθυντές των Κλάδων του ΓΕΕΦ καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών και οικογένειες των τιμηθέντων.

Απονομή Διαμνημονεύσεων στα εξ Ελλάδος Στελέχη που υπηρετούν στην ΚύπροΑπονομή Διαμνημονεύσεων στα εξ Ελλάδος Στελέχη που υπηρετούν στην ΚύπροΑπονομή Διαμνημονεύσεων στα εξ Ελλάδος Στελέχη που υπηρετούν στην ΚύπροΑπονομή Διαμνημονεύσεων στα εξ Ελλάδος Στελέχη που υπηρετούν στην ΚύπροΑπονομή Διαμνημονεύσεων στα εξ Ελλάδος Στελέχη που υπηρετούν στην ΚύπροΑπονομή Διαμνημονεύσεων στα εξ Ελλάδος Στελέχη που υπηρετούν στην ΚύπροΑπονομή Διαμνημονεύσεων στα εξ Ελλάδος Στελέχη που υπηρετούν στην Κύπρο

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: