Απονομή μεταπτυχιακών τίτλων από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και το Πολυτεχνείο Κρήτης

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) η τελετή απονομής των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών της δεύτερης σειράς αποφοίτων, στο πλαίσιο διατμηματικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοικήσεως του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τα Μεταπτυχιακά προγράμματα διοργανώθηκαν από κοινού από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Απονεμήθηκαν συνολικά δεκαεννέα μεταπτυχιακοί τίτλοι στα αντικείμενα «Σχεδίαση και επεξεργασία συστημάτων» καθώς και στην «Εφαρμοσμένη επιχειρησιακή έρευνα και ανάλυση». Η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων ενώ μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν τα προγράμματα συμπεριλαμβάνονται 6 Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς.

Τα αναφερόμενα προγράμματα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης αποτελούν την συνισταμένη των προσπαθειών που γίνονται αναφορικά με την εξέλιξη της ερευνητικής δραστηριότητας και βρίσκονται σε πλήρη συσχέτιση με τομείς της στρατιωτικής επιστήμης και τεχνολογίας ενώ διασυνδέονται άμεσα με τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην τελετή παρέστησαν και επέδωσαν τους τίτλους, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός, ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Ταξίαρχος Δημήτριος Χούπης, οι Κοσμήτορες της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ. Νικόλαος Δάρας και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Νικόλαος Τσουρβελούδης, ο Διευθυντής του προγράμματος μεταπτυχιακών Σχεδίασης και Επεξεργασίας Συστημάτων, καθηγητής κ. Νικόλαος Ματσατσίνης, στρατιωτικό προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων καθώς και συγγενείς και φίλοι των μεταπτυχιακών σπουδαστών.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού τους εύχεται υγεία και επιτυχία στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.