Απονομή Πτυχίων και Διακριτικών Ιπταμένου στη Σχολή Αεροπορίας Στρατού. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Αεροπορίας Στρατού, η τελετή απονομής των πτυχίων και των διακριτικών ιπταμένου στους 12 αποφοιτήσαντες χειριστές της 31ης και 32ης εκπαιδευτικής σειράς,  καθώς και τα αποφοιτήρια στους μετεκπαιδευθέντες χειριστές σε επιθετικά Ε/Π Apache A και D, Ε/Π ΝΗ-90 και αεροσκάφους C – 12 C.

Η εκπαίδευση διήρκησε 52 εβδομάδες και περιέλαβε θεωρητικά αντικείμενα σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΕ) 1178/2011 (κατά PART – FCL), αντικείμενα τακτικής και τεχνικής πτήσης, συντήρησης Α/Φ-Ε/Π, μετεωρολογίας, επικοινωνιών,  καθώς και πτητική εκπαίδευση, κατά την οποία οι εκπαιδευόμενοι συμπλήρωσαν τις προβλεπόμενες από το πρόγραμμα εκπαιδεύσεως ώρες πτήσεως, ημέρα και νύχτα.

Απονομή Πτυχίων και Διακριτικών Ιπταμένου στη Σχολή Αεροπορίας ΣτρατούΑπονομή Πτυχίων και Διακριτικών Ιπταμένου στη Σχολή Αεροπορίας ΣτρατούΑπονομή Πτυχίων και Διακριτικών Ιπταμένου στη Σχολή Αεροπορίας ΣτρατούΑπονομή Πτυχίων και Διακριτικών Ιπταμένου στη Σχολή Αεροπορίας ΣτρατούΑπονομή Πτυχίων και Διακριτικών Ιπταμένου στη Σχολή Αεροπορίας ΣτρατούΑπονομή Πτυχίων και Διακριτικών Ιπταμένου στη Σχολή Αεροπορίας ΣτρατούΑπονομή Πτυχίων και Διακριτικών Ιπταμένου στη Σχολή Αεροπορίας ΣτρατούΑπονομή Πτυχίων και Διακριτικών Ιπταμένου στη Σχολή Αεροπορίας ΣτρατούΑπονομή Πτυχίων και Διακριτικών Ιπταμένου στη Σχολή Αεροπορίας ΣτρατούΑπονομή Πτυχίων και Διακριτικών Ιπταμένου στη Σχολή Αεροπορίας ΣτρατούΑπονομή Πτυχίων και Διακριτικών Ιπταμένου στη Σχολή Αεροπορίας Στρατού

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: