Απονομή πτυχίων και πτερύγων αλεξιπτωτιστού ΣΒΕΑ της 2015 Δ΄ ΕΣΣΟ στην ΣΧΑΛ

Απονομή Πτυχίων και Πτερύγων Αλεξιπτωτιστού ΣΒΕΑ. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών, η τελετή απονομής πτυχίων και πτερύγων Αλεξιπτωτιστή στατικού ιμάντα σε 2 Αξιωματικούς, 1 Δόκιμο Έφεδρο Αξιωματικό, 13 Υπαξιωματικούς, 114 Κληρωτούς Οπλίτες και 3 στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι περάτωσαν επιτυχώς την εκπαίδευση στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστή (ΣΒΕΑ) 2015 Δ΄ ΕΣΣΟ.

Τα πτυχία απένειμε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ.Απονομή Πτυχίων και Πτερύγων Αλεξιπτωτιστού ΣΒΕΑΑπονομή Πτυχίων και Πτερύγων Αλεξιπτωτιστού ΣΒΕΑΑπονομή Πτυχίων και Πτερύγων Αλεξιπτωτιστού ΣΒΕΑΑπονομή Πτυχίων και Πτερύγων Αλεξιπτωτιστού ΣΒΕΑΑπονομή Πτυχίων και Πτερύγων Αλεξιπτωτιστού ΣΒΕΑΑπονομή Πτυχίων και Πτερύγων Αλεξιπτωτιστού ΣΒΕΑΑπονομή Πτυχίων και Πτερύγων Αλεξιπτωτιστού ΣΒΕΑ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

2 Απαντήσεις

 1. Στην πέμπτη φωτο, ο γεροντας με το μπαστουνακι δεν ειναι καποιος τυχαιος. Προκειται για τον κυρ-Γιαννη Ζουμή (ολοι ετσι τον αποκαλουσαμε στη ΣΧΑΛ , ενδεικτικο των θετικων συναισθηματων που εξεπεμπε το γαληνιο παρουσιαστικο του), αναμφισβητητα ο Νεστορας των Ελληνων Αλεξιπτωτιστων , πολιτων και στρατιωτικων.
  http://library.techlink.gr/4t/article-main.asp?mag=1&issue=117&article=3191
  http://ellinikofos.blogspot.gr/2015/03/60.html
  http://www.doureios.com/Books/JUSSMAG.pdf

  Στην παρακατω φωτο, τρείς Θρύλοι των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων μαζι: απο αριστερα Πλωτάρχης ΟΥΚ Κωνσταντίνος Λαζανάς, Γιάννης Ζουμής ο Θρύλος των Αλεξιπτωτιστών και ο Δημήτρης Δέδες 1ο σχολείο Ο.Υ.Κ.

  Εδω ο κυρ-Γιάννης Ζουμής με τους συσκευαστες αλεξιπτωτων του ΛΕΑΚ , όρθιος στο κέντρο με την τοτε πράσινη στολή των μονίμων στελεχων του ΕΣ , χωρίς διακριτικά. Πολιτης στα χαρτια, στην πραγματικότητα όμως πάντα εν ενεργεία!

 2. Τον κυρ-Γιάννη δέν τον γνώρισα,γνώρισα ὅμως τον Λαζανά στην Θεσσαλονίκη τον Ἰούνιο του 1986,στα πλαίσια ἐπιδείξεως για την Ναυτική Ἑβδομάδα.(ἕνα φίλος ΑΚ που είχε περάσει σχετικά πρόσφατα ἀπό ΜΥΚ,με συμπαρέσυρε να γνωρίσω την «Μοίρα».Ἦταν ἐκεί και ὁ διοικητής,πλωτάρχης Ξένος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.