Απονομή πτυχίων στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών του Π.Σ.

Απονομή πτυχίων στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών του Π.Σ. (ΠΣ)

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Σ.) την Παρασκευή 11 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Πυροσβεστικής Ακαδημίας η τελετή αποφοίτησης της 21ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Επιμόρφωσης & Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Χαιρετισμό στους αποφοιτήσαντες απεύθυνε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Ιωάννης Φωστιέρης, ενώ τα πτυχία απένειμε ο Υπαρχηγός Υποστήριξης Αντιστράτηγος ΠΣ Χαράλαμπος Αφάλης.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Συντονιστής Υποστήριξης Υποστράτηγος ΠΣ Στέφανος Σπανέας, ο Διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Δημοσθένης Αναγνωστάκης, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Υποστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Φλόκας, o Προϊστάμενος της Δ/νσης Υγειονομικού Υποστράτηγος ΥΓ Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής του 199 ΣΕΚΥΠΣ Αρχιπύραρχος Βασίλειος Καπέλιος, ο Διοικητής της Σχολής Ανθυποπυραγών Πύραρχος Δημοσθένης Ραγκαβάς και ο Διοικητής της Σχολής Βιλίων Πύραρχος Ιωάννης Σταμούλης, καθηγητές και καθηγήτριες της Ακαδημίας, καθώς και πλήθος στελεχών του Π.Σ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.