Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκαν στις Σχολές Εφαρμογής Όπλων του Στρατού Ξηράς, οι τελετές αποφοίτησης των Ανθυπολοχαγών ΣΣΕ Τάξεως 2015, από τα Βασικά Τμήματα Εκπαίδευσης.

Γενικό Επιτελείο Στρατού αποδέσμευσε φωτογραφίες από τις τελετές:

– Στη Σχολή Πεζικού, όπου στους αποφοιτήσαντες Ανθυπολοχαγούς Πεζικού και Αεροπορίας Στρατού, τα πτυχία επιδόθηκαν από τον Διευθυντή της Διευθύνσεως Πεζικού του ΓΕΣ.

– Στη Σχολή Τεθωρακισμένων, όπου στους αποφοιτήσαντες Ανθυπίλαρχους, τα πτυχία καθώς και τελαμώνες Ιππικού με φυσιγγιοθήκη επιδόθηκαν από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεθωρακισμένων του ΓΕΣ.

– Στη Σχολή Διαβιβάσεων, όπου στους αποφοιτήσαντες Ανθυπολοχαγούς Διαβιβάσεων, τα πτυχία επιδόθηκαν από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Διαβιβάσεων του ΓΕΣ.

Σχολή Πεζικού:

Σχολή Τεθωρακισμένων – ΚΕΤΘ:

Σχολή Διαβιβάσεων:

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: