Αποφοίτηση Τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπιλάρχων Τάξεως 2013 από την ΣΤΘ. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Σχολής Τεθωρακισμένων (ΣΤΘ) στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Μελίδη Γ.» στον Αυλώνα Αττικής, η τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης των Ανθυπιλάρχων Τάξεως 2013.

Αποφοίτηση ΤΒΕ Ανθυπιλάρχων Τάξεως 2013 από την ΣΤΘ. (ΓΕΣ)

Ακολούθησε η επίδοση της τελαμώνας Ιππικού, στους Ανθυπιλάρχους και στους Μόνιμους Λοχίες Τάξεων 2013, από το Γενικό Επιθεωρητή Στρατού Αντιστράτηγο κ. Αναστάσιο Μανώλα με την παρουσία και του Διευθυντή ΓΕΣ/ΔΙΤ Υποστρατήγου κ. Κωνσταντίνου Βασιλειάδη.

Αποφοίτηση ΤΒΕ Ανθυπιλάρχων Τάξεως 2013 από την ΣΤΘ. (ΓΕΣ)

Αποφοίτηση ΤΒΕ Ανθυπιλάρχων Τάξεως 2013 από την ΣΤΘ. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: