Φωτογραφία από την αποφοίτηση της 1ης εκπαιδευτικής σειράς ΕΤΠΕ και Σχολείου Ανθυπασπιστών στην ΣΠΖ. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 02 Μαΐου 14, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα, η τελετή αποφοίτησης της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ενιαίου Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης (ΕΤΠΕ) έτους 2014 και του Σχολείου Ανθυπασπιστών Πεζικού-Τεθωρακισμένων, παρουσία του Α΄Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου κ. Νικόλαου Δεβετζή, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Πεζικού του ΓΕΣ, Υποστράτηγου κ. Απόστολου Κωστόπουλου, του Διοικητή της ΣΠΖ, Υποστράτηγου κ. Δημήτριου Μήττα και αντιπροσωπείας Αξιωματικών.

Φωτογραφία από την αποφοίτηση του Σχολείου Ανθυπασπιστών στην ΣΠΖ. (ΓΕΣ)

Σχολή Πεζικού στην Χαλκίδα. (ΓΕΣ)

Λοχαγός Ειδικών Δυνάμεων, της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ενιαίου Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης παραλαμβάνει αναμνηστική πλακέτα απο τον Α΄Υπαρχηγο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Νικόλαο Δεβετζή. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: