Οι ιερόδουλες πρέπει να αποστέλλονται στην πρώτη γραμμή να “υπηρετούν” τους Αυστραλούς στρατιώτες ώστε να τους βοηθήσουν ν’ αποβάλλουν το άγχος.

Αυτή είναι η άποψη μιας γυναίκας Λοχαγού του Στρατού της Αυστραλίας (ADF) η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εκστρατεία στην Μέση Ανατολή. Η Λοχαγός Σάλι Ουϊλιαμσον κατέθεσε την πρόταση αυτή στον επίσημο ιστότοπο του Αυστραλιανού Στρατού.

Έγραψε επίσης ότι αν η πρώτη γραμμή ήταν πολύ επικίνδυνη για τις ιερόδουλες, αντ’αυτου θα πρεπε να χορηγηθούν στους στρατιώτες ερωτικά αθύρματα (sex toys).

Η Λοχαγός Σάλι Ουϊλιαμσον έγραψε την άποψη της στον επίσημο ιστότοπο του Στρατού της Αυστραλίας.

Η Λοχαγός Σάλι Ουϊλιαμσον έγραψε την άποψη της στον επίσημο ιστότοπο του Στρατού της Αυστραλίας.

Το άρθρο της “Σεξ και Πόλεμος – Μια συζήτηση που πρέπει να κάνει ο Στρατός” αναρτήθηκε στις αρχές του προηγούμενου μήνα στο επίσημο μπλογκ “Land Power Forum” του Στρατού και διαγράφηκε μερικές μέρες μετά. Λέγεται ότι οι αρχηγοί ήταν “νευρικοί” και δεν ήθελαν να μιλήσουν για το σεξ μετά από μιά σειρά σεξουαλικών σκανδάλων.

Η Λοχαγός Ουϊλιαμσον αναρωτήθηκε “αν ο στρατός θα μπορούσε να συνάψει συμβάσεις με Αυστραλούς, άνδρες και γυναίκες, ερωτικούς εργαζόμενους ώστε να εξυπηρετούν τους στρατιώτες στις προκεχωρημένες βάσεις και βάσεις αεροπορίας”.

Αυτό το εργασιακό καθεστώς θα ‘ναι παρόμοιο με τους επίσημους Κινητούς Οίκους Ανοχής Εκστρατείας του γαλλικού Στρατού που αναπτύχθηκαν γύρω από τα αεροδρόμια του Ντιεν Μπιεν Φου κατά τον γαλλικό πόλεμο της Ινδοκίνας το 1954.

Ωστόσο, διαπίστωσε ότι υπήρχαν “ηθικά, νομικά, πρακτικά, ιατρικά και υλικοτεχνικά εμπόδια” στο να τοποθετηθούν οι εργαζόμενοι του ερωτικού τομέα στην γραμμή του πυρός.

Αντ’αυτου, κάλεσε τους αρχηγούς του Στρατού να χαλαρώσουν τους κανόνες φλερταρίσματος ώστε να επιτραπεί στους στρατιώτες της πρώτης γραμμής, που το επιθυμούν, να “έχουν ερωτικές σχέσεις σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον”.

“Μια άλλη επιλογή που θα μπορούσαν να εξετάσουν οι ADF είναι η διευκόλυνση της ασφαλούς και ελεγχόμενης ερωτικής ικανοποίησης με άλλα μέσα όπως η παροχή εγκαταστάσεων αυτοικανοποίησης ή την χορήγηση sex toys”, ανέφερε.

Είπε ότι το σεξ βοηθάει στην ανακούφιση του άγχους της “μοναξιάς ή της παρατεταμένης απουσίας από την οικογένεια, τους φίλους, τους συνεργάτες και τις/τους συζύγους”, και την έκθεση στις βόμβες και τους σκοτωμούς που προκύπτουν κατά την ανάπτυξη σε μια εμπόλεμη ζώνη, προσθέτοντας: “Η βελτίωση της οικειότητας και της ερωτικής αλληλεπίδρασης μπορεί να βοηθήσει τους βετεράνους μαχητές να ξεπεράσουν τα συμπτώματα του μετατραυματικού στρες (PTSD)”.

Ο εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε: “Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο μπλογκ “Land Power Forum” την 6η Νοεμβρίου 2017. Διαγράφηκε την 15η Νοεμβρίου 2017 καθώς δεν προορίζονταν για το φόρουμ του Στρατού και δεν αντικατόπτριζε την αμυντική πολιτική της χώρας”.

“Το φόρουμ “Land Power” παρέχει το χώρο συζήτησης για κατάλληλα εμπεριστατωμένες αναλύσεις, σχόλια, σκέψεις και ιδέες μεταξύ στρατιωτικών, ενδιαφερομένων και εμπειρογνωμόνων”.

“Η αμυντική πολιτική για την συνεύρεση στο χώρο εργασίας δεν έχει αλλάξει”.

Απόδοση/Μετάφραση από το Heraldsun.com.au για την Προέλαση.

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

6 Σχόλια

 1. tallyhogr

  Εναλλακτικός τιτλος: Οταν εχεις λύσει ως στρατός ολα σου τα προβλήματα και ασχολεισαι με τα γ@μησι@τικ@…

  Ζωάρα τα καγκουρώ…

  Απάντηση
 2. Theognostos

  γιά τόν τίτλο τού άρθρου από πότε αυτό τό ʹεπάγγελμαʹ έγινε ʹιερό ʹ εφόσον είναι καί δούλες

  Απάντηση
  • geoexplorer72

   » Ιερή πορνεία ασκείτο ευρέως στην αρχαία Ελλάδα, ιδιαίτερα στους ναούς της Αφροδίτης, στην Κύπρο, τον τόπο που γεννήθηκε και την Κόρινθο. Στην Κόρινθο μάλιστα ήταν γνωστή ως «Αφροδίτη η εταίρα». Ο Στράβων τον 1ο π.Χ. αιώνα αναφέρει ότι χίλιες ιερές πόρνες εργάζονταν στον ναό της εκεί, ενώ τον ίδιο αριθμό αναφέρει και για το όρος Έρυξ στη Σικελία. Αλλά στις ύστερες περιόδους του ελληνικού κόσμου οι υπερήφανες ιέρειες της αγάπης φαίνεται ότι αντικαθιστούνταν στις περισσότερες περιπτώσεις από σκλάβες. Στην Κύπρο οι φιλολογικές μαρτυρίες υποδεικνύουν ότι πριν από το γάμο όλες οι γυναίκες υποχρεώνονταν στο παρελθόν από το έθιμο να εκδίδονται σε ξένους στο άδυτο της θεάς. Παρόμοια έθιμα επικρατούσαν σε πολλά μέρη της δυτικής Ασίας. Όποιο και αν ήταν το κίνητρο, η πρακτική δεν θεωρείτο σαφώς οργιαστική εκδήλωση της σφοδρής επιθυμίας, αλλά σοβαρό θρησκευτικό καθήκον που εκτελείτο στην υπηρεσία εκείνης της μεγάλης θεάς της δυτικής Ασίας της οποίας όνομα το ποίκιλε, ενώ ο τύπος της παρέμεινε σταθερός, από τόπο σε τόπο.»
   Απόσπασμα από την κυριολεκτική ετοιμολογική αποψη της wikipedia . ?
   https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%B5%CF%81%CE%AE_%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1

   Απάντηση
   • Theognostos

    Fake news….

    δεν υπάρχει δέν υφισταται ιερη πορνεία…

  • Φτωχός και μόνος κάου - μπόυ

   Δεν είναι διόλου fake, όποιος έχει στοιχειωδώς ασχοληθεί με τον αρχαίο κόσμο, γνωρίζει ότι αυτά που αναφέρει συνοπτικά η wiki είναι ορθά. Ο όρος «ιερόδουλη» χρησιμοποιείται περίπου ως ευφημισμός για τις περιπτώσεις πορνείας στο μεσαιωνικό και νεώτερο κόσμο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρχε πορνεία στην αρχαιότητα συσχετισμένη με θρησκευτικές τελετές και πρακτικές. Ήταν δούλες της θεάς (Αφροδίτης ή Ιστάρ). Τα γράφει και ο Ηρόδοτος και ο Στράβωνας και ουδέποτε διαψεύστηκαν.

   Απάντηση
 3. xm8

  Νέα ειδικότητα από το στρατό της Αυστραλίας: «Μάχιμη ιερόδουλη/-ος».
  Αυτά παθαίνεις αν δεν είναι «συνεργάσιμη» η πανίδα της ηπείρου που ζεις.
  Τα καγκουρώ βαράνε ακόμα κι αν τα στραβοκοιτάξεις. Τα γιδοπρόβατα όχι.

  Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: