Η XXIII ΤΘΤ εκτέλεσε άσκηση Τακτικού Συγκροτήματος Ίλης Μέσων Αρμάτων σε Εσπευσμένη Επίθεση. (ΓΕΣ)

Την Τρίτη (10.11.2015) η XXIII Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, που έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη, πραγματοποίησε άσκηση Τακτικού Συγκροτήματος Ίλης Μέσων Αρμάτων (ΤΣ/ΙΜΑ) στο αντικείμενο «Το ΤΣ/ΙΜΑ κατά την Εσπευσμένη Επίθεση». Για ακόμη μια φορά το e-evros ήταν εκεί και εξασφάλισε για εσάς αποκλειστικά πλάνα από μια άσκηση που όπως οι περισσότερες, “κόβει την ανάσα”!

Προφανώς τα πλάνα είναι επιλεκτικά και όχι επιλεγμένα πάντα με σεβασμό στο στράτευμα και τις δράσεις του.

Οι συγκεκριμένες βολές αρμάτων έγιναν στο πεδίο βολής “Αετός” στην Αλεξανδρούπολη.

Μετά την ολοκλήρωση της άσκησης, τα πληρώματα επέστρεψαν με τα άρματα στην Επιλαρχία, όπου και ακολούθησε εντατική συντήρηση των μέσων και επισκευή όποιας φθοράς δημιουργήθηκε κατά τη κίνηση τους στα κακοτράχαλα υψώματα που πεδίου βολής.

Δείτε εδώ το video που ετοίμασε το e-evros με στιγμιότυπα από την άσκηση:

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: