Οι ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) εκτέλεσαν την τρίτη επίδειξη μάχης με πραγματικά πυρά υπο την ονομασία “Union Fortress” κοντά στο αεροδρόμιο Αλ Αΐν την 24η Φεβρουαρίου 2018. Το “Army Recognition” με το ειδησεογραφικό διαδικτυακό κανάλι του “DefenseWebTV” παρευρέθηκε στο πεδίο για να μεταδώσει την επίδειξη μέσω βίντεο.

Η “Union Fortress 3” ενέπλεκε τις κυρίες μονάδες των χερσαίων δυνάμεων όπως επίσης και την Προεδρική Φρουρά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε διάφορα πολεμικά σενάρια επιδεικνύοντας την ικανότητα των ενόπλων δυνάμεων των ΗΑΕ να εκτελούν ένα ευρύ φάσμα πολεμικών απόστολων και να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες στρατιωτικές και τρομοκρατικές απειλές.

Ο σκοπός αυτής της στρατιωτικής επίδειξης έδειξε ότι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΑΕ έχουν την ικανότητα να πραγματοποιούν αποστολές αμεσης επέμβασης με εξαιρετική ευελιξία και υψηλή απόδοση. Παρουσίασαν επίσης τη δύναμη να εκτελούν ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικών επιχειρήσεων για την άμυνα και την προστασία της ασφάλειας της χωράς, σε στενή συνεργασία με τις υπόλοιπες δυνάμεις ασφαλείας.

Στην επίδειξη παρευρέθηκαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι και στρατιωτικοί όλων των κλάδων των ΗΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΑΕ και η Προεδρική Φρουρά παρουσίασαν μια αξιόλογη στρατιωτική δύναμη, χρησιμοποιώντας σύγχρονο στρατιωτικό εξοπλισμό, επιθετικά ελικόπτερα, μαχητικά αεροσκάφη και οχήματα μάχης συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων μάχης “Leclerc” και των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης “BMP-3” που ειναι σε υπηρεσία με τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΑΕ.

Οι επιχειρήσεις πεδίου, όπως οι επιδείξεις επιθέσεων και αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων, εκτελούνται για να αποτυπωθεί η πραγματική εικόνα των πολεμικών ικανοτήτων που κατέχουν οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΑΕ και η Προεδρική Φρουρά στη διεξαγωγή επιχειρήσεων εθνικής ασφάλειας.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: