Να και μια “αστεία” ιστορία. Βίντεο του ιστοτόπου Forces δείχνει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν οι Βρετανοί το θέμα της ασφάλειας εγκαταστάσεων.
Στο βίντεο εμφανίζεται ένα θωρακισμένο όχημα του βασιλικού μηχανικού (AVRE) να καταστρέφει ένα τετράτροχο όχημα παντός εδάφους (γουρούνα) που εγκαταλείφθηκε από τους αναβάτες του οι οποίοι εισήλθαν παρανόμως στο πεδίο ασκήσεων της πεδιάδας Σόλτσμπερι.

Παραδόξως, ο τίτλος του βίντεο αναφέρεται στο νέο Terrier του Βρετανικού Στρατού, αν και τ’ όχημα στο βίντεο ειναι ένα ARVE Trojan.

Το κείμενο του ιστοτόπου Force λέει:

“Terrier (AVRE) του Βρετανικού Στρατού συνθλίβει μία γουρούνα!

Το υπουργείο άμυνας ανακάλυψε μια γουρούνα που εγκαταλείφθηκε παρανόμως στο πεδίο ασκήσεων Σόλμπερι, και αντέδρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνθλίβοντας την με ένα Terrier (AVRE).

Η επιχείριση Αστον, σε συνεργασία με το συμβούλιο του Γουιλσάιρ, δεν θα δείξει κανένα έλεος όταν έχει να αντιμετωπίσει παραβάτες μέσα στο πεδίο εκπαίδευσης του στρατού.

Η 147 τετραγωνικών μιλίων περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως ένα “ενεργό σημείο” (hotspot) για τις εκτός δρόμου μηχανοκίνητες δραστηριότητες.

Ο Οργανισμός Αμυντικών Υποδομών (DIO) ανέφερε ότι “άσκησε” το “δικαίωμα του να την συνθλίψει”.

Η επιχείρηση οργανώθηκε μετά την ανακοίνωση του υπουργείου άμυνας ότι υπήρξε “μαζική αύξηση των αναβατών με εκτός δρόμου μοτοσυκλέτες και 4Χ4 οχήματα” που εισβάλλουν στην περιοχή του υπουργείου άμυνας “το οποίο ήταν τόσο επικίνδυνο όσο και παράνομο”.

Η περιοχή ειναι απαγορευμένη για το κοινό, με κάποιες περιοχές να ειναι εντελώς κλειστές λόγω της φύσης των δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί εκεί ο Στρατός.

Για να βεβαιωθούν οτι ήταν τελείως κατεστραμμένη, συνθλίφθηκε αρκετές φορές, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Ίσως τώρα οι αναβάτες ανωμάλου δρόμου να σκεφτούν διπλά πριν κανουν βόλτα μέσα στο πεδίο ασκήσεων Σόλτσμπερι.”

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: