Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) αποδέσμευσε βίντεο με τις δραστηρίοτητες του 301 Εργοστάσιου Βάσης. Η αποστολή του εργοστασίου είναι η:

α. Συντήρηση 5ου κλιμακίου και ανακατασκευή, με βάση τα προγράμματα του ΓΕΣ, του πάσης φύσεως τεχνικού υλικού, πλην υλικών τηλ/νιας, γραφομηχανημάτων, ηλεκτροϋγειονομικού υλικού, αρμάτων, αεροπορικού υλικού, κατευθυνομένων βλημάτων και ειδικών οπλικών συστημάτων (TOW, MILAN, RM 70, MLRS, κλπ).

β. Κατασκευή ανταλλακτικών, βάσει προγράμματος του ΓΕΣ.

γ. Κατασκευή – διασκευή – ανακατασκευή διαφόρων υλικών, εκτός προγράμματος, κατόπιν Δγων του προϊσταμένου κλιμακίου (ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΕ).

δ. Εκπόνηση μελετών, σύνταξη προδιαγραφών και τεχνικών οδηγιών που αφορούν στα κύρια υλικά που υποστηρίζει.

1. Το Εργοστάσιο υλοποιεί το πρόγραμμα ανακατασκευών το οποίο προτείνεται από την ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΕ και εγκρίνεται από ΓΕΣ/ΔΥΠΟΣΤΗ και αφορά τα παρακάτω υλικά :

HELLAS_301ΕΒ

2. Από το έτος 2011 ανατέθηκε στο Εργοστάσιο η επιθεώρηση και η συντήρηση των κάδων αεροπυρόσβεσης της Αεροπορίας Στρατού, από εκπαιδευμένο – πιστοποιημένο στρατιωτικό προσωπικό.

3. Εκτέλεση επισκευών πέραν του προγράμματος.

α. Στο Εργοστάσιο, ανατίθεται, κατόπιν εγκρίσεως από τον προϊστάμενο Σχηματισμό, η επισκευή τεχνικών υλικών (οχημάτων πολιτικού τύπου, ειδικών οχημάτων, Λεωφορείων, Ασθενοφόρων, οπλισμού, γεννητριών, εξωλέμβιων κινητήρων, κλπ), πέραν του ετήσιου προγράμματος

β. Κινητές Ομάδες Επισκευής με κατάλληλο τεχνικό προσωπικό πραγματοποιούν επιθεωρήσεις – επισκευές σε βεβλαμένα κύρια υλικά των Μονάδων της ευρύτερης περιοχής.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: