Βράβευση προσωπικού του 301 Εργοστασίου Βάσης από τον Αρχηγό ΓΕΣ (φωτ)

Τη Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018, βραβεύθηκαν από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, οι:

– ΕΜΘ Ανθυπασπιστής Θεοφιλόπουλος Κωσταντίνος
– ΕΜΘ Αρχιλοχίας Μπέκος Κωνσταντίνος
– ΕΜΘ Αρχιλοχίας Καψάλης Παναγιώτης
– ΕΜΘ Αρχιλοχίας Ανδριανός Ιωάννης
– ΕΠΟΠ Λοχίας Βλαχοπαναγιώτης Παναγιώτης
– ΕΠΟΠ Λοχίας Χριστόπουλος Κυριάκος
– Μόνιμος Υπάλληλος Μέμος Φίλιππος
– Μόνιμος Υπάλληλος Τσουπέης Νικόλαος

του 301 Εργοστασίου Βάσης (301 ΕΒ), διότι συνέβαλλαν στη συντήρηση και στον καλλωπισμό μουσειακών κειμηλίων (πυροβόλα), που εκτίθενται στο Πολεμικό Μουσείο, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη διατήρηση της ιστορικής κληρονομιάς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το προσωπικό του Τεχνικού Σώματος, με την άοκνη προσπάθειά του και την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων, πετυχαίνει καθημερινές νίκες, συνεισφέροντας στην υλοποίηση του Οράματος του ΓΕΣ.

Βράβευση Προσωπικού του Τεχνικού Σώματος από τον Αρχηγό ΓΕΣΒράβευση Προσωπικού του Τεχνικού Σώματος από τον Αρχηγό ΓΕΣΒράβευση Προσωπικού του Τεχνικού Σώματος από τον Αρχηγό ΓΕΣΒράβευση Προσωπικού του Τεχνικού Σώματος από τον Αρχηγό ΓΕΣΒράβευση Προσωπικού του Τεχνικού Σώματος από τον Αρχηγό ΓΕΣΒράβευση Προσωπικού του Τεχνικού Σώματος από τον Αρχηγό ΓΕΣΒράβευση Προσωπικού του Τεχνικού Σώματος από τον Αρχηγό ΓΕΣΒράβευση Προσωπικού του Τεχνικού Σώματος από τον Αρχηγό ΓΕΣ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.