Φωτογραφία από την επίσκεψη της Αναπληρωτού Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φώφης Γεννηματά στην 441 Αποθήκη Βάσεως Υγειονομικού Υλικού (441 ΑΒΥΥ) κατά την οποία συνοδευότανε από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο. (Φωτ: ΓΕΣ)

Περισσότερα φάρμακα και άλλα υλικά υγειονομικής φύσεως- προγραμματίζεται να παράγει για τις ανάγκες και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων η “441 Αποθήκη Βάσεως Υγειονομικού Υλικού” του στρατού που επισκέφθηκε τη Δευτερα η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο.

Η κ. Γεννηματά είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την αποστολή της ευρισκόμενης στην περιοχή του Ταύρου 441 ΑΒΥΥ, τόσο για τη διαχείριση, όσο κυρίως για την παράγωγη υγειονομικού υλικού και φαρμάκων που καλύπτουν σημαντικό κομμάτι των αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων και έδωσε σχετικές οδηγίες στην προαναφερθείσα κατεύθυνση.

Φωτογραφία από την επίσκεψη της Αναπληρωτού Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φώφης Γεννηματά στην 441 Αποθήκη Βάσεως Υγειονομικού Υλικού (441 ΑΒΥΥ) κατά την οποία συνοδευότανε από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο. (Φωτ: ΓΕΣ)

Μιλώντας στα στελέχη, η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε : “Θέλω να σας συγχαρώ για όλη αυτή την προσπάθεια. Ξέρω ότι δουλεύετε σε δύσκολες συνθήκες. Έχω σημειώσει από την παρουσίαση που μου κάνατε ότι αυξήθηκε η ικανοποίηση των αναγκών μέσα στις τελευταίες χρονιές, που είναι οι χρονιές της κρίσης και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και δείχνει ότι η προσφορά σας είναι διαρκής”.

“Ξέρω ότι η εκπαίδευσή σας και ο επαγγελματισμός σας, η αρτιότητα της δουλειάς σας, σας έχουν καταστήσει μοναδικούς στην ειδικότητά σας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε πλάι σας”, είπε η κ.Γεννηματά, επισημαινοντας ότι: “Βασική προτεραιότητα αποτελεί για εμάς η διακλαδικότητα, με κοινό στόχο την ποιοτική και ποσοτική αύξηση της παραγωγής”.

hprt.gr

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: