Γερμανία: Το Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού ξεπέρασε τις 100000 ώρες εξομοίωσης

Το κέντρο εξομοιωτών της Γερμανικής Αεροπορίας Στρατού διαθέτει 12 εξομοιωτές πτήσης. (Φωτ: cae.com)

H γερμανική εταιρεία CAE ανακοίνωσε την 16η Οκτωβρίου πως το Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού των Ενόπλων Δυνάμεων της Γερμανίας, ξεπέρασε τις 100000 ώρες εκπαίδευσης στους εξομοιωτές.

Με έδρα το Μπατενμπεργκ στη Βόρεια Γερμανία το Κέντρο Εξομοιωτών Hans E. Drebing της Γερμανικής Αεροπορίας Στρατού διαθέτει τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις εξομοιωτών στην Ευρώπη. Το γερμανικό κέντρο εξομοιωτών διαθέτει 12 εξομοιωτές πτήσης κατασκευασμένους από την εταιρεία CAE από τους όποιους δύο είναι για εκπαίδευση ελικοπτέρου CH-53, δύο UH-1D και οχτώ για EC135.

H CAE είναι η ανάδοχος εταιρεία για την παροχή ενδελεχής υποστήριξης στην εκπαίδευση με εξομοιωτές του κέντρο εξομοιωτών Hans E. Drebing.

Από την έναρξη της εκπαίδευσης το 2003, οι εξομοιωτές του UH-1D έχουν καταγράψει 27000 ώρες, οι εξομοιωτές του CH-53 περισσότερες απο 18000 ώρες και του EC135 περισσότερες από 55000. Οι εξομοιωτές χρησιμοποιούνται για την απόκτηση αρχικής και προχωρημένης εκπαίδευσης χειριστών ελικοπτέρων, συμπεριλαμβανομένων νυχτερινών επιχειρήσεων. Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού της Γερμανίας, εκτός από τον Γερμανικό Στρατό, έχουν εκπαιδευτεί και άλλες χώρες στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι Ισπανία, Σουηδία, Ιρλανδία, η Ουγγρική Αεροδιάσωση και η Γερμανική Ομοσπονδιακή και Κρατική Αστυνομία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.