Διαδικτυακή Μάθηση

Το Γενικό Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) με ανακοίνωση του γνωστοποιεί οτι σε εκτέλεση της Φ.330/7/746964/Σ.281/12 Μαρ 15/ΓΕΣ/ΔΕΠΛΗ/3ο, ότι από 23 Μαρτίου έως και 19 Απριλίου 2015 θα λειτουργήσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα Διαδικτυακής Μάθησης για τα Σχολεία Διοικητών Υπομονάδων των Όπλων – Σωμάτων (Ο-Σ).

Για την παρακολούθηση της εκπαίδευσης οι σπουδαστές απαιτείται να αποκτήσουν διαπιστευτήρια εισόδου στην πλατφόρμα και στην συνέχεια να εγγραφούν στο μάθημα της Διαδικτυακής Μάθησης (ΔΙΜΑ), της Σχολής του Ο-Σ τους.

Η εγγραφή των σπουδαστών στο μάθημα της ΔΙΜΑ θα είναι διαθέσιμη από 23 έως και 24 Μαρτίου 2015.

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: