Γ’ ΣΣ: Φωτογραφίες από τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες πρώτου εξαμήνου 2016

[dropcap size=small]Ο[/dropcap]ι Σχηματισμοί και τα Συγκροτήματα του Γ΄ Σώματος Στρατού και συγκεκριμένα η ΙI Mηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού με τις 33 και 34 Μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες, η 8η και η 9η Μηχανοποιημένες Ταξιαρχίες και τα 1º-10º και 15º Συντάγματα Πεζικού, πέραν της κοινωνικής και άλλης προσφοράς, υλοποίησαν το πρώτο εξάμηνο του έτους πληθώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στις οποίες ασκήθηκε το σύνολο του προσωπικού, με τη χρήση όλων των μέσων τους.

Το πλέγμα των δράσεων αυτών, παρέχει τη δυνατότητα στο προσωπικό του Σώματος, να αποκτήσει χρήσιμες και ρεαλιστικές εμπειρίες σε όλο το φάσμα του αγώνα στο σύγχρονο, ταχέως μεταβαλλόμενο πεδίο της μάχης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών.

Ταυτόχρονα, οι δράσεις αποτροπής, που το Γ΄ Σώμα Στρατού διεξάγει κατόπιν των εντολών της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας, σε περιοδική βάση, προσφέρουν τη δυνατότητα στους κατοίκους των ακριτικών περιοχών της Περιοχής Ευθύνης του, να έρθουν σε άμεση επαφή με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Με τον τρόπο αυτό συντηρείται το αίσθημα ασφάλειας, που πηγάζει από τη συνεχή παρουσία του Στρατού στις ακριτικές περιοχές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

5 Απαντήσεις

 1. «πέραν της κοινωνικής και άλλης προσφοράς, υλοποίησαν το πρώτο εξάμηνο του έτους πληθώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων»
  « Με τον τρόπο αυτό συντηρείται το αίσθημα ασφάλειας, που πηγάζει από τη συνεχή παρουσία του Στρατού στις ακριτικές περιοχές».
  Στην Γαλλία έχουν το Le Bourget,αλλά στην Ἑλλάδα έχουμε το Λέ Μπουρδέ.
  (άει στον Πλόυτωνα επιτέλους)

   1. To κατάντημα είναι ότι καυχώνται και δημοσίως.
    Κατά την μετάδοση της παρελάσεως της 25ης Μαρτίου,και στο πλαίσιο της «νενομισμένης» βούρτσας προς τον πολιτικάντη προϊστάμενο των Ε.Δ,ὁ εκφωνητής,δέν έχασε την ευκαιρία,όταν κάποιο πλάνο αφιερώθηκε (όλως τυχαίως) στον καμμένικωφ,να μας εξηγήσει ότι ήταν δική του ιδέα τα χιπ-χόπ ἤ πώς στον Πλούτωνα τα λένε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.