Η Saab υπέγραψε μια συμφωνία-πλαίσιο με τη Δανία και Νορβηγία για την παροχή στατικών και κινητών συστημάτων παραλλαγής για τις ένοπλες δυνάμεις τους, ανακοίνωσε η εταιρία αυτήν την εβδομάδα.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η οποία υπάγεται στη συμφωνία κοινής προμήθειας μεταξύ της Saab και των δυο χωρών, οι χώρες θα μπορούν να παραγγείλουν τα συστήματα σε διάρκεια τεσσάρων ετών.

“Δανία και Νορβηγία αποφάσισαν να ενισχύσουν τις ένοπλες δυνάμεις τους και αυτό είναι ένα μέρος αυτή της απόφασης”, ανέφερε σε δελτίο τύπου ο Αντερς Βίμαν, ο επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας Barracuda της Saab, η οποία είναι τμήμα της Saab Dynamics. “Τώρα θα έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν συστήματα που θα τους κρατήσουν απαρατήρητους σε όλες τις συνθήκες και σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα”.

“Είμαστε έτοιμοι να τους παραδώσουμε λύσεις παραλλαγής υψηλής τεχνολογίας οποτεδήποτε τις χρειάζονται, και αυτό θα ενισχύσει οπωσδήποτε τις ικανότητες τους στο πεδίο της μάχης”, πρόσθεσε ο Βίμαν.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Δανίας και Νορβηγίας χρησιμοποιούν τα εξελιγμένα συστήματα παραλλαγής Barracuda για πολλά χρόνια, είπε η Saab, και τώρα τα συστήματα χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Απόδοση/Μετάφραση απο το upi.com για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: