Το “Κύπελλο Σάλιβαν” του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός για τα καλύτερα πληρώματα αρμάτων μάχης.

Σχεδιάστηκε για να δοκιμάσει τους αρματιστές διανοητικά και σωματικά, συνδυάζει την πνευματική πρόκληση στον χειρισμό αρμάτων υπό συνθήκες μάχης με εντατικές, επίπονες σωματικές δοκιμασίες στη δύναμη και την αντοχή.

Έλαβε την ονομασία του από τον πρώην αρχηγό Στρατού Γκόρντον Σάλιβαν, ο διαγωνισμός “Κύπελλο Σάλιβαν” είναι ανοιχτός για τα πληρώματα του Στρατού των ΗΠΑ, Εφεδρείας του Στρατού, Εθνοφρουράς, Πεζοναυτών και συμμαχικών χωρών. Οι συμμετέχοντες ανταγωνίζονται σε μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, έως την ανύψωση πραγματικών βλημάτων 120 χιλιοστών πάνω από το κεφάλι (η απαίτηση είναι περίπου στα 45).

Την προηγούμενη Άνοιξη το περιοδικό Soldier Magazine των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) συνάντησε τους αρματιστές της 1-64 Επιλαρχίας και ακολούθησε δύο άρματα με τα πληρώματα τους καθώς προετοιμαζόταν για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό καλύτερου πληρώματος “Κύπελλο Σάλιβαν 2016”. Ο “Cannonarchy” και ο “Count Trackula” είναι της Ίλης Τσάρλι, της 1ης Επιλαρχίας του 64ου Τεθωρακισμένου Συντάγματος. Τελικά στο διαγωνισμό νίκησε ένα πλήρωμα από την Εθνοφρουρά της Βορείου Καρολίνα.

Ο συντάκτης του περιοδικού Soldier Magazine ακολούθησε τους αρματιστές του Στρατού των ΗΠΑ απο την εκπαίδευση τους στο Φορτ Στίουαρτ εως τον πραγματικό διαγωνισμό στο Φόρτ Μπενινγκ. Αν και το βίντεο είναι σχετικό με την εκπαίδευση που γίνεται πριν από το διαγωνισμό, περιέχει επίσης στιγμιότυπα από το τι περιλαμβάνει η ζωή ενός αρματιστή.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: