Μ1 Abrams

Οι πεζοναύτες χρησιμοποιούν τρεις τύπους πυρομαχικών -εναντίον προσωπικού για αποστάσεις μεχρι 700 μέτρα, διατρητικό εναντίον θωρακισμένων στόχων και ενα πυρομαχικό νέου τύπου το οποίο μπορεί να προγραμματιστεί που θα εκραγεί και σε ποιο μέρος.

Περισσότεροι από 1100 πεζοναύτες είναι στο κατάστρωμα του πλοίου Wasp σε ενα ταξίδι τριών ημερών απο το Norfolk της Βιρτζίνια για την Νέα Υόρκη.

Ένας από τους κύριους ρόλους του Wasp είναι να μεταφέρει τους πεζοναύτες σε μακρινούς προορισμούς, όπου αποβιβάζονται στην ξηρά χρησιμοποιώντας τεράστια αποβατικά αεροστρώμνα που ονομάζονται Landing Craft Air Cushion (LCAC).

Μ1 Abrams

Χειριστές του άρματος βγάζουν από την θυρίδα του γεμιστή τον εξοπλισμό του άρματος επάνω στην οροφή του πύργου.

Κατά την διάρκεια αυτών των ταξιδίων η ζωή για τους πεζοναύτες μπορεί να γίνει πολύ ανιαρή, μπορεί να μην έχουν υπηρεσίες στο πλοίο, εκτός από το να γυμνάζονται για να διατηρούνται σε φόρμα, να εκπαιδεύονται, και να συντηρούν τον εξοπλισμό τους.

Μ1 Abrams

Μέσα στο πύργο, θυρίδα του αρχηγού άρματος

Παρόλο αυτό το ταξίδι είναι σε μεγάλο βαθμό εθιμοτυπικό, και πρόκειται να προσφέρει στους πεζοναύτες ενα μεγάλο διάλειμμα στο Μανχάταν, έχουν την υποχρέωση να εκτελέσουν την βασική συντήρηση του εξοπλισμού τους.

Μ1 Αbrams

Τα πυρομαχικά του πυροβόλου αποθηκεύονται στην αποθήκη βλημάτων δεξιά από το κάθισμα του αρχηγού και πίσω από τον γεμιστή.

Η ομάδα των πεζοναυτών διαθέτει το άρμα μάχης Μ1Α Abrams, στις φωτογραφίες δείχνουν πως είναι η ζωή ενός αρματιστή πεζοναύτη.

Μ1 Abrams

Πίσω από το κλειστρό του πυροβόλου, αριστερά διακρίνεται το πτυσσόμενο κάθισμα του γεμιστή.

Μ1 Abrams

Θέση του αρχηγού άρματος, ο αρχηγός έχει στην διάθεση του ηλεκτρονικά υποβοηθούμενα και χειροκίνητα σκοπευτικά από τα οποία μπορεί να σκοπεύσει και να πυροδοτήσει το πυροβόλο.

Μ1 Abrams

Στη θέση του οδηγού υπάρχει στενότητα, πολλές φόρες κατά την διάρκεια ασκήσεων ο οδηγός μπορεί να παραμείνει αρκετές ώρες σε αυτή την θέση.

Μ1 Abrams

Σε περιπτώσεις εκτός ασκήσεων η οδήγηση του άρματος μπορεί να γίνει και με ανοιχτή την θυρίδα του οδηγού.

Μ1 Abrams

Τοποθέτηση του εξοπλισμού μέσα στο άρμα από την θυρίδα του γεμιστή.

business insider

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: