Η ταξιαρχία Γκιβατί των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας (“IDF”) θα είναι η δεύτερη ταξιαρχία που θα εξοπλιστεί πλήρως με τα βαρέα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού (ΤΟΜΠ), όπως ανακοίνωσαν οι “IDF” την 28η Δεκεμβρίου.

“Η επιχειρησιακή ενεργοποίηση του πρώτου τάγματος “Namer” της ταξιαρχίας Γκιβατί θα λάβει χώρα κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2018 ως μέρος του εκπαιδευτικού σχεδιασμού της ταξιαρχίας”, ανακοίνωσαν οι “IDF”.

Η ταξιαρχία Γκολάνι ειναι η πρώτη που εξοπλίστηκε με “Namer”, τα οποία τώρα εξοπλίζονται με το σύστημα ενεργής προστασίας “Trophy”.

Η ταξιαρχία Καρμέλι, ένας εφεδρικός σχηματισμός υπό τη διοίκηση της βόρειας διοίκησης των “IDF”, παραλαμβάνει επίσης το TOMΠ.

Yaakov Lappin

Απόδοση/Μετάφραση από το “Janes.Com” για την Προέλαση.

About The Author

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: