Διεθνές Συνέδριο Στρατιωτικής Ιστορίας στο Πολεμικό Μουσείο

Διεθνές Συνέδριο Στρατιωτικής Ιστορίας στο Πολεμικό Μουσείο. (ΓΕΣ)

Από 27 έως 30 Απριλίου 2015, η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού διοργανώνει στο Πολεμικό Μουσείο, σε συνεργασία με το Μουσείο Στρατιωτικής Ιστορίας της Βιέννης, το 15º Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο της Ομάδας Εργασίας Μελετών Ενόπλων Συγκρούσεων των κρατών – μελών της Κοινοπραξίας Σύμπραξης για την Ειρήνη (PfP Conflict Studies Working Group) στη θεματική ενότητα της Στρατιωτικής Ιστορίας, με θέμα «The Warriors Ethos, the National Psyche and Soldiery».

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν 40 σύνεδροι από 18 χώρες (Αυστρία, ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Δανία, Ολλανδία, Σουηδία, Ιαπωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σερβία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Σλοβενία, Πολωνία, Ρουμανία, Ελλάδα) με 23 επιστημονικές ανακοινώσεις.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

5 Απαντήσεις

        1. Σήμερα, η Διεύθυνση Ιστορίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού απάντησε στο ηλεκτρονικό μήνυμα που είχα στείλει την 24η Απριλίου, με ερώτηση “αν, στο συνέδριο, επιτρέπεται η είσοδος πολιτών” και αναφέρει τα κάτωθι: Αναφορικά με το 15ο Ετήσιο Συνέδριο της Ομάδας Εργασίας Μελετών Ενόπλων Συγκρούσεων των κρατών, σας ενημερώνουμε πως είναι κλειστό για το κοινό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.