Διοργάνωση Συνεδρίου Συγχρονισμού Εκπαίδευσης του NATO 16 με 19 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη

Συνέδριο TSC στην Θεσσαλονίκη.
Συνέδριο TSC στην Θεσσαλονίκη.

Το Συνέδριο Συγχρονισμού Εκπαίδευσης (TSC) προκειται να πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 16 έως την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 στην Θεσσαλονίκη, το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη της Συμμαχικής Διοίκησης Μετασχηματισμού (Αllied Command Transformation-ACT) περιέχει 4 υπό-συνέδρια και είναι η κορυφαία δραστηριότητα που προγραμματίζει την εκπαίδευση της Συμμαχίας για το 2015.

Τη διοργάνωση του, την “χτυπήσαμε” πέρυσι στο αντίστοιχο συνέδριο της Βαρσοβίας.

Καθώς το TSC είναι το σημαντικότερο Εκπαιδευτικό και Διδακτικό γεγονός του NATO, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προγραμματίσουν την συμμετοχή τους βάσει του προγράμματος που παρατίθεται στο τέλος του κειμένου.

Το TSC έχει αποδειχθεί ότι ένα εξαιρετικός τόπος συζητήσεων και συγκέντρωσης των ειδικών του τομέα Εκπαίδευσης και Διδασκαλίας  (E&T) των αρχηγείων Δομής Διοίκησης του NATO [NATO Command Structure (NCS)] και της Δομής Δυνάμεων του NATO [NATO Force Structure (NFS)], μαζί με συμμαχικά και συνεργαζόμενα έθνη ώστε να ενημερωθούν και να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε όλο το φάσμα της E&T.

Έχοντας ως βάση τις συστάσεις του προηγούμενου έτους, η μορφή που TSC 2015 έχει αναβαθμιστεί για να περιλαμβάνει περισσότερους επαγγελματίες της E&T με στόχο την επίτευξη καλύτερου συγχρονισμού, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς κινούμαστε προς τα εμπρός μετά την Σύνοδο Κορυφής του NATO το 2014 στην Ουαλία.

Τα υπό-συνέδρια NATO Training and Exercise Conference (NTEC) και το NATO Individual Training and Education Conference (NITEC) παραμένουν ως τα κύρια μέρη της εκδήλωσης. Όπως και το 2014, πριν το TSC θα προηγηθεί η συνδυασμένη συνεδρίαση της εκπαιδευτικής κοινότητας NCS και NFS.

Στο συνέδριο έχει διατηρηθεί το 15° Ετήσιο Συνέδριο Διοικητών Εκπαιδευτικών Κέντρων Συνεργασίας (PTEC CC).  Για την προώθηση της θεσμοθέτησης του Παγκόσμιου Προγραμματισμού, στο φετινό συνέδριο θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα Department Head (DH).

Η γενική πρόθεση είναι η δημιουργία ενός τόπου συζήτησης στον οποίο θα συμμετέχουν οι κατάλληλοι ομιλητές που θα συζητήσουν κρίσιμα θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση.

Η διεξαγωγή αυτών των συνεδριάσεων εντός της ίδιας εβδομάδας σε μια τοποθεσία, έχει ως στόχο την μείωση του κόστους, και τη βελτίωση της συνεργασίας και συντονισμού μεταξύ των διαφόρων σκελών εκπαιδευτικής δραστηριότητας του NATO (Πολιτική, Ατομική Εκπαίδευση και Ασκήσεις).

Η συμμαχική δραστηριότητα, την οποία φιλοξενεί η χώρα μας, θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο με έξοδα της Συμμαχίας και ελάχιστη υποστήριξη από την Ελλάδα σε λειτουργικά θέματα.

Για ερωτήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με τους διαχειριστές:

Το πρόγραμμα του συνεδρίου TSC 2015.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου TSC 2015.

POINTS OF CONTACT
Training Synchronisation Conference

ACT:
Konstantinos Grammis, NCN: 555-4068
Marc Dubois, NCN: 555-3866
Combined NCS/NFS Training Community Meeting
Stuart Furness NCN: 555-3941 NTEC
Ralf Rogalski NCN: 555-4167
Rafael Bengtsson NCN: 555-4315

PTEC CC
Volodymyr Khilkevych NCN: 555-3870
Rustam Gozalov NCN: 555-4154

NITEC
David Stoffel NCN: 555-4289
AJ Gagnon NCN: 555-3474

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.