Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, ημέρα έναρξης του Κυπριακού απελευθερωτικού αγώνα (φωτογραφίες)

Φωτογραφία από την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο, ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά, παρέστη στην δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, ημέρα έναρξης του Κυπριακού απελευθερωτικού αγώνα.

Στη φωτογραφία εμφανίζονται από δεξιά προς τ’ αριστερά, ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)
Φωτογραφία απο τη δοξολογία της Εθνικής Επετείου της 1ης Απριλίου 1955, ημέρα έναρξης του Κυπριακού απελευθερωτικού αγώνα. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)
Α/ΓΕΕΘΑ: Καταθέση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)
Φωτογραφία από την Εθνική Επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, ημέρα έναρξης του Κυπριακού απελευθερωτικού αγώνα. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.