Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη Ναυτική Βάση «Κανελλόπουλος» και στη Διοίκηση Υποβρύχιων Καταστροφών

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε και τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) (Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Κοσμά Χρηστίδη ΠΝ, επισκέφθηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012, τη Ναυτική Βάση «Κανελλόπουλος» προκειμένου να παρακολουθήσει μέρος των δραστηριοτήτων του Σχολείου Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΣΠΕΝ) του Πολεμικού Ναυτικού.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ
Ο θεσμός του ΣΠΕΝ, που για πρώτη φορά υλοποιείται για στρατεύσιμους του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας (Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

Ο θεσμός του ΣΠΕΝ, που για πρώτη φορά υλοποιείται για στρατεύσιμους του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, εστιάζει κυρίως στην ατομική εκπαίδευση στο πεδίο της μάχης και σκοπό έχει την απόδοση ατομικών μαχητών, με βάση τα προγράμματα που εφαρμόζει ο Στρατός Ξηράς και τη δημιουργία αξιόμαχης εφεδρείας

Επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε και τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), με σκοπό την επικοινωνία με το προσωπικό, την ενημέρωση επί επιχειρησιακών θεμάτων και την παροχή κατευθύνσεων και οδηγιών στο πλαίσιο της επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.