Η κοινοπραξία Spiecapag /ΑΚΤΩΡ, προσέφερε 14 τεμάχια ελαστικών και 1.000 λίτρα Adblue (υδατικό διάλυμα της ουρίας), για τη κάλυψη αναγκών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης. Η συγκεκριμένη προσφορά υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης με την κοινοπραξία, για τις ανάγκες εκπαίδευσης του προσωπικού της σε θέματα αντιμετώπισης πυρκαγιών στις εγκαταστάσεις της.

Η προσφορά πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή Αντιπύραρχου Κωνσταντίνου Κούκουρα , της Υποδιοικητή Επιπυραγού Ελένης Δερμανοπούλου και του Διευθυντή ασφάλειας και υγιεινής της κοινοπραξίας Δημήτρη Φέγγαρου.

HELLAS_ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ_1HELLAS_ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: