Δύο στρατιώτες, οι οποίοι υπηρετούν τη θητεία τους στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) του Στρατού Ξηράς βράβευσε η διοίκηση της Μονάδος, γιατί ενώ εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία εντός αυτής βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι επισκέπτριας ασθενούς του νοσοκομείου με σημαντικό ποσό χρημάτων και προσωπικά της έγγραφα.

Πιο συγκεκριμένα, οι στρατιώτες του Υγειονομικού Σώματος Σκανδάμης Νικόλαος και των Τεθωρακισμένων Λουκίδης Χρήστος, οι οποίοι υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία στο 401 ΓΣΝΑ, εκτελώντας υπηρεσία περιπόλου την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 22:45, βρήκαν στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα, το οποίο παρέδωσαν αμέσως στη διοίκηση της Μονάδος. Από την τελευταία αναζητήθηκε αρμοδίως η κάτοχός του, η οποία βρέθηκε και παρέλαβε το πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό και τα προσωπικά της έγγραφα.

Από την πλευρά της η διοίκηση του 401 ΓΣΝΑ, βράβευσε τους δύο στρατιώτες για το ήθος τους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν, την τιμιότητα και το ανιδιοτελές του χαρακτήρα τους, ενώ παραλλήλως το ΓΕΣ δημοσιοποίησε και προέβαλε με τον πιο επίσημο τρόπο την εξαιρετική αυτή ενέργεια των δύο στρατιωτών.

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Πηγή: parapolitika.gr

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: