Εγκαίνια 23 νέων στρατιωτικών οικημάτων στην Χίο

Φωτογραφία με τα νεόχτιστα στρατιωτικά οικήματα στην Χίο. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη, κατά την διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποιεί στην περιοχή ευθύνης της 96 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) «Χίος», εγκαινίασε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου είκοσι τρία (23) νέα οικήματα για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών των στελεχών που υπηρετούν στο νησί.

Είκοσι τρία (23) νέα οικήματα για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών των στελεχών που υπηρετούν στο νησί εγκαινιάστηκαν από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο. (Πηγή: ΓΕΕΘΑ)

Συγκεκριμένα κατασκευάστηκαν δώδεκα (12) κατοικίες οικογενειών και πέντε (5) οικήματα αγάμων στην πόλη της Χίου και έξι (6) οικήματα αγάμων στην Καλαμωτή.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.