Τελικά, ποτέ δεν ξέρεις τι πραγματικά θα βρεις “ψάχνοντας” στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σελίδαΕθνική Φρουρά – Αρματωλός, όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο, έχει ως κύριο θέμα την Εθνική Φρουρά (ΕΦ) της Κύπρου.

Νυκτερινή βολή άρματος μάχης Τ-80U στο Πεδίο Βολής Καλού Χωρίου. (Πηγή: Εθνική Φρουρά - Αρματωλός)

Νυκτερινή βολή άρματος μάχης Τ-80U στο Πεδίο Βολής Καλού Χωρίου. (Πηγή: Εθνική Φρουρά – Αρματωλός)

Οι φωτογραφίες που παραθέτει ο διαχειριστής της σελίδας είναι πραγματικά αξιέπαινες και αξίζει να επισκεφτείτε την σελίδα. Εκεί θα δείτε εκπαιδευτικές δραστηριότητες των στρατιωτών με άρματα μάχης T-80U, αντιαρματικά συστήματα MILAN και οχήματα VAB/VCAC UTM-800 όπως και εικόνες από τη “Διαβολοβδομάδα” του 70ου Σχολείου Υποβρύχιων Καταστροφέων.

Αξίζει να την επισκεφτείτε….

ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ 70ου ΣΥΚ Παρασκευή 01.15 Οι υποψήφιοι, διανύοντας την τελευταία νύκτα της Διαβολοβδομάδας, αιχμαλωτίζονται κατά τη διάρκεια εχθρικής ενέδρας και μεταφέρονται για ανάκριση ... (Πηγή: Εθνική Φρουρά - Αρματωλός)

ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ 70ου ΣΥΚ Παρασκευή 01.15 Οι υποψήφιοι, διανύοντας την τελευταία νύκτα της Διαβολοβδομάδας, αιχμαλωτίζονται κατά τη διάρκεια εχθρικής ενέδρας και μεταφέρονται για ανάκριση … (Πηγή: Εθνική Φρουρά – Αρματωλός)

Renault VAB_VCAC UTM-800_HOT 2

Ταχεία αραίωση ζεύγους οχημάτων Renault VAB/VCAC UTM-800/HOT 2 εγγύς στρατοπέδου, εν αναμονή διαταγών. (Πηγή: Εθνική Φρουρά – Αρματωλός)

Δεκαοκτάχρονος εθνοφρουρός εκτελεί βολή Α/Τ πυραύλου ΜILAN. (Πηγή: Εθνική Φρουρά - Αρματωλός)

Δεκαοκτάχρονος εθνοφρουρός εκτελεί βολή Α/Τ πυραύλου ΜILAN. (Πηγή: Εθνική Φρουρά – Αρματωλός)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: