Εκπαίδευση Στελεχών της Εθνικής Φρουράς στη Σερβία. (ΓΕΕΦ)

Πραγματοποιήθηκε στην πόλη Κρούσεβατς της Σερβίας από 02 – 06 Νοεμβρίου 2015, στα πλαίσια διμερούς συνεργασίας Κυπριακής Δημοκρατίας – Σερβίας, προκεχωρημένη εκπαίδευση 2 στελεχών της Εθνικής Φρουράς στην αντιμετώπιση χημικών απειλών.

Η εκπαίδευση, την οποία παρακολούθησαν στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων από 16 χώρες, κρίθηκε εποικοδομητική και διεξήχθη επί ρεαλιστικής βάσεως με χρήση πραγματικών χημικών ουσιών σε δοθέντα επεισόδια. Η αποκτηθείσα εμπειρία θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες της Εθνικής Φρουράς στην αντιμετώπιση ραδιολογικών, βιολογικών και χημικών απειλών.

Εκπαίδευση Στελεχών της Εθνικής Φρουράς στη ΣερβίαΕκπαίδευση Στελεχών της Εθνικής Φρουράς στη Σερβία

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: