Εκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠ. (ΓΕΣ)

Ευρίσκεται σε εξέλιξη η εκπαίδευση των Δευτεροετών Ευελπίδων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), η οποία επικεντρώνεται σε αντικείμενα Ειδικών Δυνάμεων.

Η έναρξη της εκπαίδευσης για τους Ευέλπιδες του 1ου Τάγματος Ευελπίδων άρχισε στις 31 Αυγούστου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι 11 Σεπτεμβρίου 2015.

Θα ακολουθήσει η εκπαίδευση των Δευτεροετών Ευελπίδων του 2ου Τάγματος, από 14 Σεπτεμβρίου έως 25 Σεπτεμβρίου 2015.

Εκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠΕκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠΕκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠΕκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠΕκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠΕκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠΕκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠΕκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠΕκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠΕκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠΕκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠΕκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠΕκπαίδευση Ευελπίδων στο ΚΕΑΠ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: