Συνεκπαίδευση Εκπαιδευτών ΚΕΑΠ με Ομάδες της ΕΚΑΜ/ΕΛΑΣ. (ΓΕΣ)

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) αποδέσμευσε στιγμιότυπα από την εκπαίδευση προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων στο πρώτο εξάμηνο του έτους στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου στην Ρεντίνα Χαλκιδικής. Πιο συγκεκριμένα, στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζονται οι δραστηριότητες από τα σχολεία:

Εκπαίδευση ελεύθερου σκοπευτή στο ΚΕΑΠ. (ΓΕΣ)

α. Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Ελευθέρου Σκοπευτή Ειδικών Αποστολών (ΣΒΕΕΣΕΑ).
Η εκπαίδευση διαρκεί 6 εβδομάδες. Στο υπόψη σχολείο διεξάγεται κυρίως πρακτική εκπαίδευση των Ελευθέρων Σκοπευτών (Ε/Σ) των Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων στην ατομική τακτική, στην τακτική ζεύγους και της Ομάδας Ε/Σ.

Εκπαίδευση στο ΚΕΑΠ. (ΓΕΣ)

β. Σχολείο Βολών Μάχης Ταχείας Αντίδρασης (ΒΜΤΑ).
Η εκπαίδευση διαρκεί 2 εβδομάδες. Στο υπόψη σχολείο εκπαιδεύονται στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων σε αντικείμενα που αφορούν στην ατομική και ομαδική τακτική του πυρ και της κινήσεως σε συνθήκες αιφνίδιας εμπλοκής με τον εχθρό από μικρή απόσταση.

Εκπαίδευση στο ΚΕΑΠ. (ΓΕΣ)

γ. Συνεκπαίδευση Εκπαιδευτών ΚΕΑΠ με Ομάδες της ΕΚΑΜ/ΕΛΑΣ.
Η εκπαίδευση ήταν διάρκειας 2 εβδομάδων αφορά σε αντικείμενα ΒΜΤΑ, απελευθέρωσης προσωπικού και αγώνα σε κατοικημένους τόπους.

Εκπαίδευση στις επιχειρήσεις σε κατοικημένους τόπους. (ΓΕΣ)

Εκπαίδευση στο ΚΕΑΠ. (ΓΕΣ)

Εκπαίδευση στο ΚΕΑΠ. (ΓΕΣ)

Εκπαίδευση στο ΚΕΑΠ. (ΓΕΣ)

Εκπαίδευση στο ΚΕΑΠ. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: