Εκπαίδευση του Λόχου Ειδικών Επιχειρήσεων. (ΓΕΕΦ)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εβδομαδιαία άσκηση του Λόχου Ειδικών Επιχειρήσεων που διεξήχθη, από 03 έως 07 Νοε 2014, στην περιοχή Κοκκινοχωρίων.

Οι Ειδικές Επιχειρήσεις περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα αποστολών οι οποίες εκτελούνται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο κάνοντας χρήση ανορθόδοξων και ευφάνταστων τρόπων ενεργείας επιτυγχάνει στρατηγικής σημασίας πλήγματα στον εχθρό.

Ο Λόχος Ειδικών Επιχειρήσεων αποτελεί την μετεξέλιξη του ΤΕΟ (Τμήμα Ειδικών Ομάδων) και συγκροτήθηκε με αποστολή την διεξαγωγή από ξηρά και αέρα Ειδικών Επιχειρήσεων Επιχειρησιακού και Στρατηγικού Επιπέδου. Επανδρώνεται με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, γεγονός που τον καθιστά πολιτικοστρατιωτικό εργαλείο εφαρμογής και επιβολής υψηλής στρατηγικής, με δυνατότητα διαμόρφωσης αποτελεσμάτων στην ειρήνη, την κρίση και τον γενικευμένο πόλεμο.

Κατά την διάρκεια της ασκήσεως εξετάστηκαν αντικείμενα συλλογής πληροφοριών, προσβολής στόχων υψηλής αξίας και πραγματοποιήθηκε εκτέλεση αλμάτων από ελικόπτερα της Εθνικής Φρουράς, τύπου AgustaWestland AW139.

Εκπαίδευση του Λόχου Ειδικών Επιχειρήσεων. (ΓΕΕΦ)

Εκπαίδευση του Λόχου Ειδικών Επιχειρήσεων. (ΓΕΕΦ)

Εκπαίδευση του Λόχου Ειδικών Επιχειρήσεων με άλματα απο ελικόπτερα AW139Εκπαίδευση του Λόχου Ειδικών Επιχειρήσεων με άλματα απο ελικόπτερα AW139Εκπαίδευση του Λόχου Ειδικών Επιχειρήσεων με άλματα απο ελικόπτερα AW139Εκπαίδευση του Λόχου Ειδικών Επιχειρήσεων με άλματα απο ελικόπτερα AW139Εκπαίδευση του Λόχου Ειδικών Επιχειρήσεων με άλματα απο ελικόπτερα AW139

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: