Εκπαιδευτικές επισκέψεις της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών (φωτογραφίες)

Από την Τρίτη, 21 έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013, οι μαθητές του 2ου έτους της 49ης Σειράς της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ) της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό ταξίδι, στο πλαίσιο υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής.

Φωτογραφία απο την επίσκεψη των μαθητών του 2ου έτους της 49ης Σειράς της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών στη Προεδρική Φρουρά. (Πηγή: ΓΕΑ)

Πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις στην 111 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση της Νέας Αγχιάλου, στη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης, στη Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και στο Μουσείο της ΠΑ στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι.

Φωτογραφία απο την επίσκεψη στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. (Πηγή: ΓΕΑ)

Επίσης, επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων, την Προεδρική Φρουρά, τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Φωτογραφία από την επίσκεψη των μαθητών της ΣΥΔ στη Προεδρική Φρουρά. (Πηγή: ΓΕΑ)
Φωτογραφία από την επίσκεψη των μαθητών της ΣΥΔ στο Μουσείο της ΠΑ στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι. (Πηγή: ΓΕΑ)
Φωτογραφία απο το εκπαιδευτικό ταξίδι της ΣΥΔ. (Πηγή: ΓΕΑ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.