Την Παρασκευή 27 Απριλίου, οι Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί του 4ου έτους «Δόκιμου Ανθυποπυραγού Μουζακίτη Αριστείδη», της Σχολής Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, συνοδευόμενοι από το Διοικητή της Σχολής Αντιπύραρχο Δημήτριο Καλιανιώτη, επισκέφτηκαν το Εργαστήριο Αντισεισμικής Τεχνολογίας της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Εκπαιδευτική επίσκεψη Δόκιμων Ανθυποπυραγών στο ΕΜΠ

Τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής του εργαστηρίου Καθηγητής Σπυράκος Κωνσταντίνος, ο οποίος τους παρουσίασε τις δυνατότητες και το έργο του εργαστηρίου. Στη συνέχεια οι Δόκιμοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την αίσθηση ενός πολύ ισχυρού σεισμού στον εντυπωσιακό σεισμικό προσομοιωτήρα που διαθέτει το εργαστήριο.

Εκπαιδευτική επίσκεψη Δόκιμων Ανθυποπυραγών στο ΕΜΠ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: