Από τη Δευτέρα 04 έως την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο των δράσεων αποτροπής και ελέγχου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, ενεργοποιήθηκαν και αναπτύχθηκαν Τμήματα Χρονικών Ετοιμοτήτων (ΤΧΕ) των Σχηματισμών του Δ΄ Σώματος Στρατού.

Η δραστηριότητα αξιολογήθηκε από το Δ΄ Σώμα Στρατού και διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα των Σχηματισμών, το εξαίρετο ηθικό του προσωπικού, καθώς και η υψηλή λειτουργικότητα των μέσων.

Επιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος ΣτρατούΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος Στρατού

One Response

 1. Gunslinger32

  Οι οπλίτες επάνω στα οχήματα φοράνε όλοι κράνη νέου τύπου απο Αραμίδιο(Kevlar), ο “φουκαράς” ακροβολιστής (με το G3 με διόπτρα) που φαίνεται μπροστά απο το “παπάκι” ήταν προφανώς άτυχως, εφόσον δεν περίσσεψε και για αυτόν ένα κράνος state of the art, όπως το φοράνε σήμερα(σχεδόν) όλοι οι οπλίτες στο ΝΑΤΟ.

  Αυτά στις επιθεωρήσεις δεν ενοχλούν;
  Στις παρελάσεις όμως όλοι με τα ίδια, εκεί περισσεύουν ακόμα και για την στρατονομία, για να είναι “ομοιόμορφα” και ωραία. Έτσι;

  Πως θα φαινόταν, εάν σήμερα φορούσε ένας ιπτάμενος/πιλότος μαχητικού F-16 το κράνος που είχαν στα F-86 “Sabre” απο την εποχή του πολέμου στην Κορέα, θα ήταν εντάξει και σωστό δηλαδή;

  Υ.Γ.
  1)
  Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων(το παρακάτω δεν απευθύνεται στην ιστοσελίδα).
  Μια εποικοδομητική κριτική δεν πρέπει δεν συγχέεται με τα μισόλογα η την συνηθισμένη γκρίνια, που συναντάται σήμερα συχνά στα σχόλια σε διάφορα ιστολόγια του χώρου.

  2)
  Ένα επίσης παράξενο σχετικά με την συμμετοχή σε ασκήσεις στο εξωτερικό των ΕΕΔ, είναι ότι ενώ δεν έβρισκαν τα χρήματα για να μεταφέρουν άρματα μάχης, για μια συμμετοχή στους διαγωνισμούς και ασκήσεις σε Ευρώπη και Ρωσία, βρίσκουν τα χρήματα για να στείλουν μαχητικά σε δυο ασκήσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες στην Γερμανία και Ισπανία. ?

  Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: