Βραχιονοφόρο όχημα του Πυροσβεστικού Σώματος. (Αλέξανδρος Μάλλιος via fire.gr)

Υπεγράφη 09-01-2014 από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας ως εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος και την εταιρεία με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ ΤΕΜΑΞ Α.Ε.», Σύμβαση που αφορά προμήθεια:

Έξι (6) Ειδικών Βραχιονοφόρων Πυροσβεστικών οχημάτων ωφέλιμου ύψους 20m, με δεξαμενές νερού και αφρού χωρητικότητας 2.500 L και 300 L αντίστοιχα, για τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, στο πλαίσιο των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», «Μακεδονία – Θράκη» και «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα -Ήπειρος».

Τα υπό προμήθεια οχήματα θα χρησιμοποιηθούν με κύριο έργο, την καταπολέμηση πυρκαγιών σε βιομηχανικές περιοχές και τη διάσωση ατόμων που κινδυνεύουν σε πολυώροφα κτίρια σε ύψος έως 20 m από το έδαφος.

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: