Εξοπλισμοί και αμυντική βιομηχανία στη συνάντηση με Ισραηλινούς επιτελείς

www.gdaee.mil.gr

Με θέματα που αφορούν στους τομείς των εξοπλισμών και της αμυντικής βιομηχανίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, στην Αθήνα η 8η σύσκεψη της ομάδας εργασίας αμυντικοτεχνικής συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ μεταξύ της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) και της αντίστοιχης Ισραηλινής (SIBAT).

Επιτελείς της ΓΔΑΕΕ, με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή αντιναύαρχο (ε.α.) Κυριάκο Κυριακίδη συναντήθηκαν με εκπροσώπους της ισραηλινής διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών, επικεφαλής της οποίας ήταν ο γενικός διευθυντής Μ. Μπαρούχ.

Πηγη: naftemporiki.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

3 Απαντήσεις

    1. Έχουν όντως πολύ πράμα, για πούλημα όμως, επειδή τζαμπατζήδες ξέρουν να είναι οι ίδιοι, απέναντι στους χορηγούς τους απο ΗΠΑ/Ευρώπη. 😉

      Εφόσον αποφύγαμε Spice, νομίζω ότι ο Popeye (που χρησημοποιούν και οι γείτονες) δεν παίζει επίσης. Σε περίπτωση που στηθούν οι S-400 απέναντι, η απλή/ελαφριά έκδοση του όπλου Popeye/II/Have Lite ούτως η άλλως δεν προσφέρει πολλά, ούτε θα φέρει την επανάσταση/υπεροχή στην πολεμική αεροπορία για αποστολές αέρος – εδάφους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *