Εκδήλωση στο Γ΄ ΚΝΟ. (ΓΕΣ)

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Γ΄ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο (Γ΄ΚΝΟ) στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ο καθιερωμένος ετήσιος εορτασμός προς τιμή του Αγίου Μοδέστου, προστάτη των Κτηνιάτρων και των ζώων.

Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν από το Διευθυντή του Γ΄ ΚΝΟ για την αποστολή και το έργο του Νοσοκομείου και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των εργαστηρίων ελέγχου τροφίμων και της αναπαραγωγής, εκπαίδευσης και νοσηλείας των στρατιωτικά εργαζόμενων σκύλων.

Ακολούθησε επίδειξη των επιχειρησιακών ικανοτήτων των σκύλων του Στρατού Ξηράς που αναπαράγονται και εκπαιδεύονται στο Γ΄ ΚΝΟ.

Τέλος, βραβεύθηκε από τον Διοικητή της Μεραρχίας Υποστηρίξεως (ΜΕΡΥΠ) ο συνοδός και ο σκύλος που επέτυχαν την υψηλότερη βαθμολογία κατά την ετήσια αξιολόγηση του 2015 από επιτροπή του Γ΄ ΚΝΟ, ως το καλύτερο Στοιχείο Στρατιωτικά Εκπαιδευμένου Σκύλου-Συνοδού.Εκδήλωση στο Γ΄ ΚΝΟΕκδήλωση στο Γ΄ ΚΝΟΕκδήλωση στο Γ΄ ΚΝΟΕκδήλωση στο Γ΄ ΚΝΟΕκδήλωση στο Γ΄ ΚΝΟΕκδήλωση στο Γ΄ ΚΝΟ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: