Επίδειξη της τακτικής του Πυροβολικού Μάχης «Βάλλω και Μετακινούμαι». (ΓΕΣ)

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, συνοδευόμενος από τον Α΄ Υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Ηλιόπουλο και τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Πυροβολικού του ΓΕΣ, Ταξίαρχο κ. Λεωνίδα Παππά, επισκέφθηκε τη Σχολή Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής, όπου και ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητές της.

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ στη Σχολή Πυροβολικού. (ΓΕΣ)

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. ΥΦΕΘΑ εγκαινίασε τον ανακαινισμένο χώρο του μουσείου της Σχολής και στη συνέχεια παρακολούθησε παρουσίαση του εξομοιωτή παρατηρούμενων βολών, επίδειξη εκπαίδευσης με σύζευξη του εξομοιωτή παρατηρούμενων βολών ηλεκτρονικά με τα πυροβόλα, επίδειξη του συστήματος Τακτικού και Τεχνικού Ελέγχου Πυρός «ΔΙΑΣ», καθώς επίσης και την τακτική του Πυροβολικού Μάχης «Βάλλω και Μετακινούμαι».

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ στη Σχολή Πυροβολικού. (ΓΕΣ)

Ο Ταξίαρχος Λεωνίδας Παππάς Διοικητής Σχολή ΠΒ παραδίδει αναμνηστική πλακέτα της Σχολής στον ΥΦΕΘ. (ΓΕΣ)

Εγκαίνια του Μουσείου. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: