Επίδειξη νέου συστήματος χερσαίας & θαλάσσιας επιτήρησης από την INTRACOM Defense Electronics

Οι επικοινωνίες του WiTAC3S στηρίζονται στο καινοτόμο σύστημα στρατιωτικών ευρυζωνικών επικοινωνιών [email protected] της IDE. (Φωτ: intracomdefense.com)

Η INTRACOM Defense Electronics (IDE) έκανε επίδειξη με επιτυχία συστήματος επιτήρησης Χερσαίων και Θαλάσσιων περιοχών σε υψηλόβαθμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας τρίτης χώρας. Η επίδειξη περιλάμβανε δοκιμές πεδίου τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα.

Κεντρικό σημείο αναφοράς των παρουσιάσεων ήταν το σύστημα WiTAC3S (Wireless Integrated Tactical Command Control & Communications System) της IDE, το οποίο είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα επιτήρησης, αποτελούμενο από υποσυστήματα ευρυζωνικών επικοινωνιών, ενδοεπικοινωνίας, ΣΔΕΠ, επεξεργασίας εικόνας και δεδομένων καθώς και αισθητήρων εικόνας ημέρας και νύχτας. Στην επίδειξη επιβεβαιώθηκαν οι δυνατότητές του συστήματος για διακλαδική επικοινωνία και κεντρικό έλεγχο της πληροφορίας και στις δύο διαθέσιμες εκδόσεις του που αφορούν χερσαίες και ναυτικές επιχειρήσεις.

Οι επικοινωνίες του WiTAC3S στηρίζονται στο καινοτόμο σύστημα στρατιωτικών ευρυζωνικών επικοινωνιών [email protected] της IDE, το οποίο παρέχει υπερσύγχρονη και αξιόπιστη υποδομή δίκτυο-κεντρικών επικοινωνιών με τις εξελιγμένες δυνατότητες μεταφοράς δεδομένων τακτικής κατάστασης και εικόνας σε πραγματικό χρόνο, ταυτόχρονα από ξηρά και θάλασσα. Το WiTAC3S προσδίδει σαφή πλεονεκτήματα στην επίγνωση της κατάστασης κατά τις επιχειρήσεις και λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής ισχύος και αποτελεσματικότητας στις επιχειρήσεις Ακτοφυλακής, Ειδικών Δυνάμεων και επιτήρησης.

Διάγραμμα του νέου συστήματος χερσαίας επιτήρησης της INTRACOM Defense Electronics. (IDE).

Σχετικά με την επιτυχημένη επίδειξη του συστήματος, o κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, επεσήμανε: «Η IDE αντιλαμβανόμενη τις σύγχρονες συνθήκες προσαρμόζει τις τεχνολογικές της δυνατότητες με σκοπό να παρέχει λύσεις για τις σύγχρονες απειλές στον τομέα της επιτήρησης, παρέχοντας νέες δυνατότητες στις διακλαδικές, χερσαίες και ναυτικές επιχειρήσεις έρευνας και ασφάλειας».

hellenicdefence.gr

Διάγραμμα του νέου συστήματος θαλάσσιας επιτήρησης της INTRACOM Defense Electronics. (IDE)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.