Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στην Τακτική Διοίκηση – 41ο Σύνταγμα Πεζικού, στην Σαμοθράκη (φωτ)

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στην ΤΔ/41 ΣΠ. (ΓΕΣ)

Την 03 Σεπτεμβρίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΣ, συνοδευόμενος από τον Α΄ Υπαρχηγό ΓΕΣ, επισκέφθηκε την Τακτική Διοίκηση του 41 Συντάγματος Πεζικού στη νήσο Σαμοθράκη, όπου ενημερώθηκε για το έργο και τις τρέχουσες επιχειρησιακές δραστηριότητες του Συγκροτήματος, μίλησε στο προσωπικό, άκουσε τα προβλήματα που το απασχολεί και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

5 Απαντήσεις

 1. πλάκα έχουν αυτές οι επιθεωρήσεις… ασβεστώματα σε χρόνο ρεκόρ, ταχυρυθμα μαθήματα παρουσίασης, στελέχη να κρύβονται πίσω απο κληρωτους, κληρωτοι να ψάχνουν κάπου να φιδιάσουν που δεν θα εχει χαιρετούρες… κλπ κλπ… Ωραιες στιγμές!

  Αυτό το ΤΔ41 το θυμαμαι πάντως καπως πηγμένο και μάλλον συνεχίζει να είναι έτσι. Τυπολατρικες καταστάσεις…

  1. Πριν 10 χρόνια ήμουν εκεί, δεν φαίνεται να άλλαξαν και πολλά.
   Στην ΤΔ41 ανήκει και η 289ΠΠΠ και η 289 ΙΜΑ. Στις φωτογραφίες όμως παρουσιάζεται μόνο επιθεώρηση του πεζικού.
   ΥΓ αν δεν απατώμαι, στο πίσω μέρος του όρχου του ΛΥΤ, που φαίνεται στη φωτο, υπήρχε ένα M8 greyhound. Ελπίζω να πήγε σε μουσείο και όχι για στόχος.
   ΥΓ2. άραγε ο στίβος μάχης τελικά χρησιμοποείται ή κρίθηκε οριστικά ακατάλληλος;

  1. Τα φορτηγά είναι έξω από τη Δρια συντηρήσεως οπότε δεν παρεξηγούνται! Τα καλώδια που παραμένουν εκτεθημένα – καρφωμένα (χρόνια τώρα) στα τούβλα της Δριας δεν τα παρατήρησαν οι επιθεωρητές;
   Must δεν είναι το αμόνι. Είναι οι βαμμένες παραλαγής πόρτες στο κατακκόκινο κτήριο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.